Közösségi oldalak

Belföld

Egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset és két elfogás

Gyulán, a Kossuth téren 2023. március 14-én 8 óra előtt néhány perccel személygépkocsi zebrán átkelő gyalogost sodort el. A helyszínelés elsődleges adatai szerint a gyalogos-átkelőhely előtt, a külső sávban már állt egy autóbusz, amelynek vezetője elsőbbséget adott a gyalogosoknak. Az autós a belső sávban elment a busz mellett, így sodorta el a balesetben súlyosan megsérült idős nőt. A történtek körülményeit és a felelősség kérdését a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. március 14-én elfogtak és előállítottak egy bucsai férfit, akit korábban lopás miatt elzárásra ítélt a bíróság. A büntetése letöltését azonban nem kezdte meg, ezért a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Sarkadon, 2023. március 15-én egy férfi betörte egy ház ablakát, és bement az épületbe. Lopni próbált onnan, de valaki felfigyelt rá és rendőrt hívott. A Sarkadi Rendőrkapitányság járőrei a 26 éves férfit tetten érték, előállították és lopás vétség kísérlete miatt büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!