Közösségi oldalaink

Belföld

Egy őrizetbe vétel, négy ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. december 29-én elfogtak és előállítottak egy budapesti férfit, akinek az egyik fővárosi, kerületi rendőrkapitányság rendelte el a körözését kábítószer birtoklása bűncselekmény miatt. A rendőrök a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Békés megyében 2021. december 29-én négy férfi ellen indult büntetőeljárás ittas járművezetés gyanúja miatt, mind a négyen személygépkocsival közlekedtek.

Egyikük autójával Elek külterületén árokba hajtott. Nem sérült meg, de miután az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, a rendőrök orvosi vizsgálatra és vérvételre vitték.

Emellett Gyulán, a Csabai úton, valamint Békésen és Kunágotán is pozitív lett a légalkoholmérés eredménye egy-egy autósnál. A balesetet szenvedett férfi és a Békésen előállított személygépkocsi-vezető nem tartotta magánál a vezetői engedélyét, így a rendőrség kezdeményezi a járási hivatalnál, hogy vonják be tőlük az okmányt. A másik két autóstól a rendőrök elvették a jogosítványt – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!