Egy órán belül elfogták a két 26 éves gyomaendrődi amatőr tolvajt a rendőrők

Gyomaendrődön, egy garázsból akart lopni két férfi. Nem volt szerencséjük, mert megzavarták őket. Bár a helyszínről sikerült elszaladniuk, a rendőrök egy órán belül elfogták mindkettőjüket. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Bűncselekményről értesítették a rendőröket 2022. február 26-án 19 óra után Gyomaendrődön. A bejelentő gyanús körülményekre figyelt fel a szomszédja garázsánál, ahol zseblámpa fényét látta és halk beszélgetést is hallott. Miután felszólította az ismeretleneket, hogy jöjjenek elő, a két férfi elszaladt.

A rendőrök a bejelentés után azonnal a helyszínre siettek és a megadott személyleírás alapján egy órán belül megtalálták és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves gyomaendrődi férfiakat. Mindkettőjüket előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók lopás bűntett kísérlet gyanúja miatt kihallgatták őket. A garázsból semmit nem tudtak elvinni. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!