Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gyomaendrődön és Békéscsabán tolvajt férfit állítottak elő Kétegyházán

Békés megyében 2022. június 23-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyomaendrőd külterületén 10 óra 30 perc körül letért az útról egy segédmotoros kerékpáros és fának ütközött, a férfi könnyebben megsérült.

Három órával később Békéscsabán, a Hatház utcában egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. Utóbbi jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Gyomaendrődön, a Selyem út és a Korányi Frigyes utca kereszteződésében 18 óra körül szintén egy bicikli és egy autó ütközött. A mentők a kétkerekű jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. június 23-án előállítottak egy lopással gyanúsítható férfit. A 30 éves férfi a gyanú szerint június első felében bement Kétegyházán egy házba és onnan többek között tévét, porcelánt, illetve szeszes italokat vitt el magával. A rendőrkapitányság nyomozói a férfit gyanúsítottként hallgatták ki.