Közösségi oldalak

Belföld

Egy órán belül elfogták a gyomaendrődi tolvajokat

Gyomaendrődön, egy garázsból akart lopni két férfi. Nem volt szerencséjük, mert megzavarták őket. Bár a helyszínről sikerült elszaladniuk, a rendőrök egy órán belül elfogták mindkettőjüket.


Bűncselekményről értesítették a rendőröket 2022. február 26-án 19 óra után Gyomaendrődön. A bejelentő gyanús körülményekre figyelt fel a szomszédja garázsánál, ahol zseblámpa fényét látta és halk beszélgetést is hallott. Miután felszólította az ismeretleneket, hogy jöjjenek elő, a két férfi elszaladt. Az egyik rendőr éppen befejezte volna a szolgálatát, de hallotta a bejelentést, ezért ő is a helyszínre sietett segíteni a munkatársainak.

A személyleírás alapján egy órán belül sikerült megtalálnia és elfognia a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves gyomaendrődi férfiakat. A Gyomaendrődi Rendőrőrs nyomozói lopás bűntett kísérlet gyanúja miatt kihallgatták mindkét férfit. A garázsból semmit nem tudtak elvinni – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!