Közösségi oldalak

Belföld

Békéscsabán Varga Tamás, Békésen Füredi János nyert az időközi választáson

Varga Tamás alpolgármester nyerte a vasárnapi időközi önkormányzati képviselőválasztást Békéscsabán.

Varga Tamás

A 4. számú egyéni választókerületben, a Lencsési lakótelep egy részén és a Corvin utca környékén dr. Ferenczi Attila halála miatt írtak ki vasárnapra időközi voksolást. A helyi választási iroda vezetője, dr. Bacsa Vendel elmondta, hogy a több mint háromezer választásra jogosult 27,7 százaléka járult az urnák elé az öt szavazókörben. A Hajrá Békéscsaba színeiben induló Varga Tamás alpolgármester 502, a Fidesz-KDNP jelöltje, Alföldi Károly pedig 402 voksot gyűjtött.

Békésen Füredi János győzött

Füredi János (FIDESZ-KDNP) nyerte a békési 1. számú választókerületben megtartott időközi önkormányzati képviselő-választást.

Kálmán Tibor polgármester gratulált a győztesnek /Fotó: Facebook/

A voksoláson 330-an vettek részt, 327 szavazat volt érvényes. Füredi János 181 szavazatot kapott. A második helyen Földesi Mihály (Mi Hazánk) végzett 102 szavazattal, míg a harmadik Szalkai Imre (Kárpátia Kör) lett 44 szavazattal. Az időközi választásra azért volt szükség, mert korábban Vámos Zoltán (Fidesz-KDNP) lemondott mandátumáról.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!