Közösségi oldalaink

Belföld

Baleset Békéscsabán, őrizetbe vétel Gyulán

Békéscsabán, a Corvin utca és a Bánát utca kereszteződésében 19 óra körül egy traktorral közlekedő férfi érintőleges nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és könnyebben megsérült.

Gyulán, a Nagyváradi úton 2022. június 26-án 14 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a 48 éves férfinak nincsen vezetői engedélye. A férfit a Gyulai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett a helyszínen történt szonda alkoholfogyasztást jelzett nála és a további mérések is megerősítették azt, hogy az autós ittasan vezettet. Ezért a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!