Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Kaszaperen, piás sofőrök buktak le Battonyán és Békéscsabán körözés alapján intézkedtek Csanádapácán

Kaszaperen, 2022. május 6-án 21 óra 45 perc körül letért az útról és fának ütközött egy személygépkocsi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. május 6-án 19 óra 30 perc körül Battonyán, a Szalai utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Ezért a 68 éves battonyai férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. Egy órával később Békéscsabán, a Baross utcából állítottak elő a rendőrök szintén egy autóst, mert nála is alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett további két légalkoholmérés is megerősítette azt, hogy a 63 éves békéscsabai férfi ittasan vezetett. A rendőrök mindkét esetben elvették a járművezetők jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. május 6-án 23 óra 45 perc körül Csanádapácán elfogtak egy gyömrői férfit, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat Dr. Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna