Közösségi oldalak

Belföld

Balesetek és ittas járművezetés

Békés megyében 2022. augusztus 18-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Csorváson, a Rákóczi utca és a Petőfi utca kereszteződésében 6 óra 45 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi hátulról nekiütközött egy előtte forgalmi ok miatt lassító személygépkocsinak. A mentők a 30 éves férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Orosházán, a Táncsics utcában 14 óra 30 perc körül két autó ütközött össze, az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Békéscsabán, az Andrássy úton 17 óra 15 perc körül egy leparkolt személyautó ajtaját figyelmetlenül nyitották ki, és egy kerékpáros nekiütközött. A balesetben a 43 éves biciklis nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2022. augusztus 18-án 13 óra 15 perc körül a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy tehergépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a lengyel állampolgárságú férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!