Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Csorváson, őrizetbe vétel Csanádapácán és bűncselekmény gyanúja Békéscsabán

Csorváson, a Bajcsy-Zsilinszky utcai kerékpárúton 2022. augusztus 17-én 12 óra 30 perc körül egymás mellett biciklizett két lány és a kerékpárok kormánya összeért, egyikük elesett. A mentők a 13 éves lányt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Csanádapácán, a Szent Gellért utcából 2022. augusztus 17-én 9 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy 25 éves férfit. Traktort vezetett annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. Az Orosházi Rendőrkapitányság a csanádapácai férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást 2022. augusztus 17-én egy budapesti férfi ellen. A 28 éves férfit Békéscsabáról, egy hotelből állították elő a rendőrök, mert kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála. A rendőrkapitányságon végzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt növényi törmelék hatóanyag tartalmát és azt, hogy a férfi milyen tiltott szert fogyaszthatott – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!