Közösségi oldalak

Belföld

Balesetek és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés és őrizetbe vétel

Békésen, az Ady Endre és a Baky utcák kereszteződésében 2021. augusztus 10-én 9 óra 45 perc körül egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy kisteherautónak, ezért összeütköztek. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsaba külterületén 2021. augusztus 11-én 1 óra 20 perckor letért az útról és fának ütközött egy Doboz felől Békéscsaba irányába tartó személygépkocsi. Az autót vezető nő súlyosan megsérült.

Békésen, a Kossuth utcából 2021. augusztus 10-én előállítottak a rendőrök egy férfit, mert a gyanú szerint ittasan személygépkocsit vezetett. Az elvégzett mindhárom légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2021. augusztus 10-én őrizetbe vett egy több lopás elkövetésével gyanúsítható fiatalembert. A 18 éves L. János a gyanú szerint korábban elvitt egy lezárt kerékpárt Orosházán, a vasútállomás kerékpártárolójából, illetve ellopott egy segédmotoros kerékpárt egy társasház lépcsőházából. Emellett szintén Orosházán, a Honvéd utcában elvette egy férfitől a mobiltelefonját. A nyomozás eddigi adatai szerint a 18 éves fiatalember ezeken kívül még több hasonló lopást követhetett el – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!