Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Szeghalmon, Orosházán, Békéscsabán és Gyulán.

Békés megyében 2021. május 28-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szeghalmon, a Vörösmarty utca és a Somogyi utca kereszteződésében 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy autós nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Orosházán, a Rákóczi út és a Kossuth tér kereszteződésében 9 óra 45 perc körül összeütközött két személyautó. A mentők az egyik jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Degré utcában 12 óra körül egy biciklis gyermek nekihajtott egy kerékpáros nőnek, aki elesett és könnyebben megsérült.

Gyulán a Cselebi utca és Nuszbek utca kereszteződésében 19 óra 15 perc körül egy személygépkocsi elütött egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfit, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szarvason körözés alapján, Sarkadon ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. május 28-án 8 óra 30 perc körül Szarvason, a Nap utcából előállítottak egy szabadszállási férfit, aki ellen lopás miatt a Kunszentmiklósi Járásbíróság adott ki körözést. A 61 éves férfit a rendőrjárőrök átadták a körözését elrendelő bírónak.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2021. május 28-án 20 óra körül, Sarkadon, a Kossuth átjárónál. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A 32 éves autóst a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.