Baleset Mezőkovácsházán és Békéscsabán, ápolónőket ütött meg egy férfi a békéscsabai kórházban

Békés megyében 2021. április 23-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőkovácsházán, a Deák Ferenc utcában 6 óra 45 perc körül egy kisteherautóval közlekedő férfi elsodort egy kerékpárost, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Békéscsabán, a Lencsési úti kerékpárúton 19 óra körül egy biciklis hátulról nekiütközött egy gyalogosnak. A kétkerekű járművet hajtó férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, súlyosan megsérült.

A békéscsabai kórház egyik kórtermében megütött két ápolónőt egy férfi 2021. április 23-án 21 óra 45 perc körül. Az egészségügyi dolgozók könnyebben megsérültek. A Békéscsabai Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt eljárást indít az 51 éves férfi ellen – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!