Közösségi oldalak

Belföld

Nem tudott nyerni a Szarvas és az Okány sem – Megyei foci eredmények

Megye I. osztály, rájátszás, 7. forduló

Felsőház

Orosházi MTK-ULE–Nagyszénás SE 3–3 (2–1)
Orosháza, 300 néző. Vezette: Zahorán János.
Orosháza: Marunák – Varga P. (Kovács D.), Kasuba, Dajcs, Vincze, Selmeczy, Harangozó, Csőke (Szabó Á.), Fehér, Miszlai, Gedó. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.
Nagyszénás: Magony – Darida, Simon L. (Leszkó), Kolozsvári J. (Kiss Z.), Kókai Á. (Frankó), Vili, Libor, Rafaj, Takács, Kovács L., Márk. Játékos-edző: Juhász Norbert, Vili Máté.
Gólszerző: Harangozó (24.), Miszlai (38. – 11-esből), Kovács D. (78.), ill. Simon L. (32.), Kovács L. (47., 81.).
Rendkívül sportszerű küzdelem folyt a pályán, az első félidőben a hazaiak birtokolták többet a labdát és egy kiugratás végén a játékrész derekán a vezetést is megszerezték Harangozó révén. A rutinos Simon bő félóra után egyenlített, de nem sokkal később büntetőhöz jutott az Orosháza, amit a házi gólkirálya, Miszlai higgadtan értékesített.
A második félidő gyors szénási találattal indult, egy szabadrúgást követő kavarodás végén a szemfüles Kovács Lajos juttatta hálóba a labdát. Ahogy fáradtak a csapatok, úgy szaporodtak meg a helyzetek. Hazai oldalon akadtak nagyobbak, de azok rendre kimaradtak. A 79. percben Kovács Dávid törte meg a jeget, aki egy beadást gyönyörű csukafejessel juttatott Magony kapujába (ritka szép gól volt!). Szinte a középkezdésből érkezett a vendégek válasza is: Márk 13 méteres lövése a kapufáról Kovács Lajos elé került, akinek nem okozott gondot célba juttatni a labdát.
A lap nélkül megvívott szomszédvári derbi hangulatában nem emlékeztetett a két együttes tradicionális csatáihoz, a nézőket a hat gól kárpótolhatta.

Kvasznovszky József: – Egy szezonra való gólhelyzetet hagytunk kihasználatlanul, így más eredmény nem is születhetett.

Juhász Norbert: – Reális eredmény született, gratulálok mindkét csapatnak. A mérkőzés sportszerű keretek között zajlott.

Körösladány MSK–Szarvasi FC 4–1 (2–1)
Körösladány, 300 néző. Vezette: Szántó Simon Péter.
Körösladány: Nagy B. – Milek, Ruzsa, Bakk, Szántó, Csicsely, Murvai, Zelenyánszki, Czirok, Urbán, Talpalló. Csere: Farkas Zs., Kisari, Farkas J., Burai, Malkócs. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián.
Szarvas: Kasik – Zima, Polonszki, Zahorán, Furár, Bány, Pilán, Deli, Kiri M., Juhász, Simon R. Csere: Babák, Moleri, Magyar, Styecz, Varga I., Czvalinga, Lénárt. Edző: Somogyi János.
Gólszerző: Csicsely (11. – 11-esből), Urbán (16., 61.), Burai (76.), ill. Furár (27.).
A hét rangadója már csak a vendégek számára bírt téttel, akik a dobogós helyüket erősíthették volna meg. A meccs azonban a házigazdák elképzelései szerint alakult, akik kezdettől veszélyesebben és többet támadtak, ennek a hozománya volt az első negyedórában szerzett két góljuk is. A szarvasiak a jól védő Kasik kapus teljesítményével, illetve a szépítő találattal maradtak versenyben a második félidőre. Ekkor is a ladányiak domináltak, és két újabb találattal bebiztosították sikerüket, ezzel pedig változatlanul hibátlanul menetelnek a rájátszás során. (I. L.)

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – Dicséretes a fiúk részéről, hogy már a bajnokság megnyerése után is ilyen élesen állnak bele a mérkőzésekbe. Ez azért alapelvárás is feléjük, de valljuk be, nem könnyű helytállni. Igyekszünk fenntartani ugyanezt a lendületet, addig, amíg el nem érjük a célunkat.

Somogyi János: – Gratulálok a hazai csapat bajnoki címéhez és a mai mérkőzéshez is, teljesen megérdemelten nyerték meg mindkettőt. Remélem, az utolsó három fordulóra megszerezzük azokat pontokat, amelyek a bronzéremhez kellenek. Köszönöm a szarvasi szurkolóknak, hogy ilyen krízishelyzetben is kiállnak a csapat mellett, tisztelet a kivételnek.

Gyulai TFC–Okány KSK 3–0 (1–0)
Gyula, 150 néző. Vezette: Nagy László.
Gyula: Molnár – Nagy S., Szabó Á. (Repisky), Kukla Zs. (Zsilák Mátyás), Nagy G., Kovács Zs. (Oláh A.), Trescsula, Bánfi, Nyéki, Palik (Vágási), Kiss T. (Radics). Edző: Sajben Gábor.
Okány: Kurta – Szabó R., Bondár, Boros, Kopács (Mező), Vincze D., Tokjai, Kollát (Komlósi), Komódi (Bogár), Szalazsán (Szarka), Tövisháti. Edző: Szabó László.
Gólszerző: Szabó Á. (44.), Nagy G. (69.), Zsilák Mátyás (75.).
Gyulai mezőnyfölényben telt az első félidő, akadtak is lehetőségek, de igazi ziccert nem láthatott a publikum. Közvetlenül a szünet előtt így is vezetést szerzett a házigazda, miután Nagy Gergely mértani pontosságú szabadrúgását Szabó Ákos helyezte közelről a kapuba. A második félidőre feltüzelve jöttek ki a hazaiak, az elején többet tettek, hogy eldöntsék a mérkőzést, ami sikerült is nekik. Két alkalommal eredményesen bontották meg szélen a sárrétiek védelmét, a magabiztos vezetés birtokában pedig már inkább csak a kedvező eredmény óvását tartották szem ellőtt. Az okányiak próbáltak szépíteni, de nem volt meg bennük az átütőerő ehhez. (V. R.)

Sajben Gábor: – Ha nem is az idei legjobb játékunkkal, de hatalmas mezőnyfölényben játszva teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Szabó László: – Két egészen visszafogottan játszó csapat gyakorlatilag helyzet nélküli meccsén a hazaiak a mi hibánkból megszerezték a győzelmet.

Alsóház

Jamina SE–Csabacsűdi GYLSE 3–2 (0–1)
Békéscsaba, 50 néző. Vezette: Telek András.
Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos T., Okos (Ursz), Ulrich, Miklya (Gál), Lipták-Pikó (Németh), Szaszák, Papp D. (Zelenyánszki K.), Bereczki (Leszkó), Bencsik. Edző: Pozsár Gábor.
Csabacsűd: Rohony – Pecznik, Gerhát, Sovány, Endrefalvi, Király, Kasik, Benyó, Sándor, Urbancsok, Kasik, Kiss G. Edző: Sechna Gábor, Kiri Mihály.
Gólszerző: Miklya (64., 72.), Leszkó (86.), ill. Urbancsok (43.), Kasik (82. – 11-esből). Kiállítva: Horváth M. (81.).
A csere nélkül érkező csabacsűdiek a biztonságos védekezésre rendezkedtek be, megszállták a saját térfelüket és nem hagytak területeket a hazai támadók előtt. Így is több lehetőség adódott a jaminaiak előtt, gólt mégis az egyik kósza vendégkontra eredményezett a félidő végén. Szünet után sem állt be változás a játékba. A játékrész középső harmadában a góllövőlistát vezető Miklya két fejessel megfordította a mérkőzést, de így is maradt izgalom a végjátékra, mert Horváth büntetőt eredményező fölösleges kiállítását követően ismét egyenlő lett az állás. Igaz nem sokáig, mert a csereként beálló Leszkó egy becenterezett labdára jól érkezett az ötösön, és két pontot megmentett a hazaiak számára. (O. B.)

Pozsár Gábor: – Mi sem tudjuk, hogy nyertük meg ezt a mérkőzést. Annyi a pozitívuma, hogy véget ért!

Sechna Gábor: – Érthető okokból sajnos a második félidő közepére elfáradtunk, ennek ellenére óriási lelkesedéssel erőn felül teljesítve majdnem meglepetést okoztunk.

Szabadkígyósi SZSC–Szeghalmi FC 2–2 (1–0)
Szabadkígyós, 70 néző. Vezette: Kiss Richárd.
Szabadkígyós: Dolezsán – Sebestyén A., Frankó, Alb, Ancsin, Szabó Z., Sebestyén M., Faragó, Hegedűs, Maglóczki, Ökrös. Csere: Magyari, Mohácsi, Lászk, Oláh G. Játékos-edző: Szabó Zoltán.
Szeghalom: Nagy Sz. – Bihari, Tatár, Takács J., Szalóczi, Marton, Seres, Cserna R., Boruzs, Barna, Fazekas. Csere: Mészáros, Hajdú, Turi. Edző: Boruzs István.
Gólszerző: Ökrös (43.), Magyari (87.), ill. Szalóczi (72.), Seres (78.).
Ki hagyott hazai lehetőségek jellemezték az első félidőt. A kígyósiak két kapufáig jutottak, míg nem a félidő végén sikerült megszerezniük a vezetést. A folytatásra kiegyenlítettebb és keményebb lett a játék, de a lehetőségek terén ekkor a házigazdák felé billent a mérleg. A szeghalmiak egy szerencsés találattal egyenlítettek, majd egy figyelmetlenséget kihasználva a vezetést is megszerezte. A kígyósiak a végjátékban nagyot küzdöttek azért, hogy legalább az egyik pontot otthon tarthassák, ami összejött számukra. (Sz. Z.)

Ifj. Szabó Zoltán: – Nagy hiányérzet van bennem, jól játszottunk, rengeteg ziccerünk volt. A mai mérkőzést meg kellett volna nyerni. Köszönjük az elismerő szavakat a vendégektől.

Boruzs István: – Ellentétes félidőket produkáltunk. Az elsőben katasztrofálisak voltunk a játék minden elemében. A másodikban feljavult a hozzáállásunk és a játékunk is jobban hasonlított ahhoz, amit kértem a csapatomtól. Igazságos döntetlen született. Ami pozitív volt, az a szabadkígyósi vezetőség hozzáállása a focihoz. Több ilyen futballszerető közösség kellene.

Gyomaendrődi FC–Sarkadi KLE 4–1 (3–0)
Gyomaendrőd, 80 néző. Vezette: Bakos József.
Gyomaendrőd: Vastagh (Soczó) – Bartik, Forgács, Szilágyi B. (Kovács A.), Pásztor (Mile), Szabó P., Hunya, Barna V., Piss, Hanea, Egri (Dávid). Edző: Kovács Gyula.
Sarkad: Sándor – Képíró (Bukszár), Oláh G., Bozsányi T. (Hollósi), Jánki I., Szilágyi L., Farkas M., Erdei, Hrabovszki (Urbán), Diósi (Jánki M.), Mezei. Edző: Balogh Csaba.
Gólszerző: Hanea (10.), Barna V. (31., 39.), Egri (58.), ill. Mezei (87.).
A házigazdák hamar vezetést szereztek egy szép lövéssel, ettől meg is nyugodott a csapatuk. A vendégek próbálták tartani a labdát, de sok hibával játszottak, ami a félidőre magabiztos hazai vezetést eredményezett. A második játékrészt álmosan kezdte a Gyomaendrőd. Bár sikerült növelnie az előnyét, de ebben az etapban a sok kihagyott helyzetére volt válasza a Sarkadnak is, amely egy szerencsés lövéssel szépített a végén. A meccset rengeteg kihagyott hazai helyzet és jó játékvezetés jellemezte. (V. A.)

Kovács Gyula: – Nehezen vettük fel a meccs ritmusát, sok hibával játszottunk, de a győzelmünk megérdemelt. Gratulálok a csapatnak! Sok sikert kívánok a szimpatikus sarkadi csapatnak!

Balogh Csaba: – Mezőnyben nem fociztunk rosszul, végre mertünk játszani, persze látszik, hogy a hazaiak játékban és gyorsaságban is előttünk vannak és nekünk van még mit tanulnunk. Gratulálok a hazaiaknak! A srácoknak is jár a dicséret.

Megye II/A osztály, 22. forduló

Végegyházi SE–Mezőberényi LE 10–1 (1–0)
Battonya, 35 néző. Vezette: Fekete Zoltán.
Végegyháza: Németh D. – Répási (Solymoskövi), Dajcs, Zsuzsa (Kocsis B.), Bagyinszki, Bozsó, Dócza, Kurta, Tanner, Mátó (Lugasi M.), Szlovák. Edző: Balázs József.
Mezőberény: Rau – Fazekas, Tóth J., Tóth Cs. (Jónás), Kajlik, Olej T., Burai, Zsíros, Adamik, Kanó, Benyovszki J. Edző: Benyovszki Róbert.
Gólszerző: Mátó (1.), Zsuzsa (47.), Bozsó (50., 85.), Tanner (51., 55., 77., 80., 83.), Szlovák (79.), ill. Zsíros (73.),
A végegyháziak az első támadásukat gólra váltották, ám azután hiába játszottak jelentős fölényben, képtelenek voltak újra bevenni Rau kapuját, pedig Bagyinszki előtt még büntető is adódott erre. A második félidőt ismét eredményesen kezdték a hazaiak, de ekkor már a folytatásban is jobban koncentráltak a kapu előtt, így tíz perc alatt lezárták a meccs érdemi részét, csak a győzelmük aránya maradt nyitott kérdés.

Balázs József:Az első félidőben kicsit tompábban és kapkodva játszottuk, a másodikban viszont sokkal nyugodtabb és türelmesebb játékkal megérdemelten nyertünk. 

Benyovszki Róbert:Az első félidei sakkra még igen, de a szünet utáni mattra már nem tudtunk mit lépni. Gratulálok a hazaiaknak.

Mezőmegyer SE–Mezőkovácsházi TE 9–2 (6–1)
Mezőmegyer, 100 néző. Vezette: Jakab József.
Mezőmegyer: Kun – Kecskeméti, Lukács, Horváth B., Benyó N., Balogh M., Séllei, Kerekes, Kovács P., Mengyán (Tóth G.), Balog K. (Nyúl, Szabó T.). Edző: Zsiros György.
Mezőkovácsháza: Tóth K. – Kopócs, Laduver (Tóth B.), Bíró, Andrej (Kócs), Csende, Simondán, Mittnacht, Matuz T., Kovács J., Varga G. Játékos-edző: Bíró Tibor.
Gólszerző: Balogh M. (2., 23., 55.), Matuz T. (8. – öngól), Lukács (14., 70.), Séllei (16.), Balog K. (29.), Nyúl (62.), ill. Kopócs (34.), Mittnacht (88.).
Lehengerlően kezdtek a hazaiak. Már az első negyedórában négygólos előnyt szereztek, eldöntve ezzel a meccs érdemi részét. A több stabil játékosát nélkülöző kovácsháziak nehezen tudtak alkalmazkodni a megyeriek támadó szellemű játékához, a mozgékony hazai csatárok a későbbiekben is sok gondot okoztak számukra, így végül a bajnokaspiráns fölényes győzelmet aratott.

Zsiros György:Köszönöm a srácoknak a születésnapi ajándékot! Vagyunk már olyan rutinosak, ideértve magamat is, hogy nem altatott el a Kovácsháza a szerdai kupaforduló előtt. Remélem, ott is helyt tudunk állni. Gratulálok a fiúknak! 

Bíró Tibor:Elismerésem azoknak, akik ma eljöttek. Az osztály legjobb csapatától nem szégyen kikapni. További sok sikert! 

Csanádapácai EFC–Dévaványai SE 4–2 (3–2)
Csanádapáca, 50 néző. Vezette: Tóth Imre.
Csanádapáca: Csonka – Bajczer, Haba, Mag, Juhász P., Németh (Mazula), Erdélyi (Tassi Zs.), Bozsó M., Rakonczai, Kasza, Dajka. Edző: Szikora Pál.
Dévaványa: Szász – Végh, Pap Á., Séllei (Nagy I.), Gál, Papp K., Katona, Nyíri J., Szabó E., Szalai, Pelyva (Elek). Játékos-edző: Bereczki Árpád.
Gólszerző: Juhász P. (7. – 11-esből), Kasza (32.), Erdélyi (39., 77.), ill. Szabó E. (9.), Séllei (20.).
A gyors gólváltást követően változatos küzdelem folyt a két csapat között. A tartalékosan érkező ványaiaknak összejött a fordítás a félidő közepén, de azután végzetes hibákat vétettek elöl és hátul is ezt kihasználva az apácaiak ismét visszavették az előnyt a szünetig. A folytatásban is a hazaiak vétettek kevesebb hibát és megérdemelt nyertek az elkedvetlenedő sárrétiekkel szemben.

Medgyesbodzás SE–Orosházi MTK-Rákóczi 3–1 (0–0)
Medgyesbodzás, 50 néző. Vezette: László István Sándor.
Medgyesbodzás: Véha – Kelemen, Juhász, Dunai (Friderikusz), Nagy L., Serbán, Kovács Zs. (Csepregi), Sódar, Deák A. (Zsibrita), Novák, Varga V. Edző: Mazán Zoltán.
Orosháza: Dobozi – Kovács D., Buza, Nalesnyik, Ordó, Fehér (Csőke), Elekes, Dobi B., Kocsis, Tóth-Kása, Kádár. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.
Gólszerző: Dunai (55.), Varga V. (62., 65.), ill. Kovács D. (75.).
Kiegyenlített, nyílt sisakos meccset játszottak a csapatok. A bodzásiak voltak veszélyesebbek, de a helyzetkihasználással meggyűlt a bajuk az első félidő során. A másodikban viszont már ültek a dolgaik, és hibákra tudták kényszeríteni a vendégek védelmét. Ennek eredményeként a meccs utolsó negyedére nem maradt nyitott kérdés. A mindvégig jól küzdő orosháziak erőfeszítései szépítést eredményeztek a hajrához közeledve, ám a bodzásiak sikerét már nem tudták befolyásolni.

Mazán Zoltán:Jól kezdtük a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink, de sajnos nem sikerült gólt rúgnunk, így saját magunknak tettük nehézzé a meccset. A félidő után szenzációs első húsz percet produkáltunk, ami meghozta a megérdemelt győzelmünket. 

Buza Barnabás:Újabb olyan meccs, amiben úgy gondolom, hogy több volt, de sajnos tele van már az ilyenekkel a padlás.

Kunágotai TE–Békéscsabai MÁV SE 1–2 (1–1)
Kunágota, 90 néző. Vezette: Kovács Antal.
Kunágota: Csomós – Csatlós, Kiss Cs., Sóstai, Juhász P., Multyán Cs., Kecskés, Sárvári M., Kovács A., Sirkó, Sárvári Á. Csere: Borbély, Balogh E., Multyán P., Hajdú Á., Mikoly. Edző: Multyán Lajos.
Békéscsabai MÁV: Bócsik – Lévai, Csanálosi, Morva, Zsömbörgi, Takács K., Turcsek, Nánási, Knyihár, Bánlaki, Vozár. Csere: Sipiczki, Sárvári L., Juhász Z., Takács L., Demeter. Edző: Dohányos Zoltán.
Gólszerző: Csatlós (24.), ill. Morva (28.), Sipiczki (66.).
Kezdettől szoros csata folyt a pályán, a hazaiak eredményesen küzdöttek a tabellán jóval előkelőbb helyen álló vasutasokkal. A félidő közepén sikerült megszerezniük a vezetést, de hamar érkezett a válasz is. A térfélcsere után is változatos küzdelem zajlott, míg a kunágotaiak több elmaradt büntetőt is számon kértek a játékvezetőn, addig a csabaiak egyik csereembere akcióból szerezte meg a vezető és egyben győztek találatot, mert a házigazdáknak erre már nem volt válaszuk.

Multyán Lajos:Nagyot küzdött a csapatom, nem érdemeltünk vereséget, ugyanakkor a játékvezető nagyon belenyúlt a mérkőzésbe. A négy tizenegyesgyanús helyzetből egyet legalább illik befújni. 

Dohányos Zoltán:Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, de ma nagyot küzdve fontos három pontot szereztünk. Ami a mérkőzés végén történt, az nem volt benne a kemény, de sportszerű találkozóban. 

Dobozi SE–Békésszentandrási HMSE 1–0 (0–0)
Doboz, 80 néző. Vezette: Láza András.
Doboz: Barabás – Somogyi, Szabó A., Pojendán, Sztojka Zs., Tímári, Szabó L., Lukucz, Szigeti J., Sztojka N., Roszik. Csere: Orodán, Barcsay, Balogh Á., Szabó D., Hollósi, Wagner. Játékos-edző: Barcsay Attila.
Békésszentandrás: Wéber – Bencsik, Olasz István, Filyó, Kozák, Tasi K., Lós, Kovács N., Virág, Olasz Imre, Balogh M. Csere: Boér, Uhljár, Mochnács, Balázs, Sztricskó, Nemcsényi. Játékos-edző: Boér Zsolt.
Gólszerző: Sztojka Zs. (74.).
Az első félidőben a doboziak többet tettek azért, hogy előnyt szerezzenek a tabellaszomszéd ellen. Akadtak ígéretes lehetőségeik, amiket elhibáztak a meccsnek ezen szakaszában, gólt viszont nem tudtak elérni. A térfélcserét követően már a vendégek is kidolgoztak helyzeteket, ám azokat rendre elhibázták. A hazaiak viszont negyedórával a vége előtt csak megtalálták a szentandrásiak kapujába vezető utat, ezzel pedig mindhárom pontot bezsebelték a döntetlen színezetű meccsen.

Barcsay Attila:Az első félidőben megvoltak a helyzeteink, de kimaradtak, így kellett egy kis szerencse is a győzelemhez. 

Boér Zsolt:Egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán, de azt az egy gólt sajnos nem mi rúgtuk a tavasz folyamán már sokadjára. Ha null–nullnál nem tudsz élni meccslabdákkal, a foci megbüntet.

Tótkomlósi TC–Mezőhegyesi SE 0–8 (0–2)
Tótkomlós, 100 néző. Vezette: Barta Tibor.
Tótkomlós: Asztalos – Keszeli, Koleszár, Borbás, Horváth H., Jámbor G., Garai, Abonyi Á. (Stranszky), Balogh T., László (Zádori), Koleszár. Edző: Papp Lajos, László Dávid.
Mezőhegyes: Varga P. – Jámbor J., Varga T., Szabó Zs., Papp M., Zsilák, Balogh D., Rotár (Isaszegi M.), Boros (Pálhidai), Faragó (Czene Z.), Isaszegi B. (Szabó I.). Edző: Ács Levente.
Gólszerző: Rotár (2., 35., 51.), Jámbor J. (48.), Isaszegi M. (66., 84.), Varga T. (71.), Zsilák (85.).
Jól kezdett a bronzérmes helyen álló Mezőhegyes, Rotár találatával már a mérkőzés elején vezetést szerzett. A folytatásban is dominált, ennek ellenére csak a félidő utolsó harmadában tudott újból betalálni. Szünet után viszont két gyors találattal lezárta a találkozó érdemi részét, ezt követően már csak a győzelme különbsége volt kérdéses a kedvüket is elvesztő komlósiak ellen.

Megye II/B osztály, 22. forduló

Gádorosi LSE–Kondorosi TE 1–1 (1–0)
Gádoros, 80 néző. Vezette: Sándor Imre.
Gádoros: Liziczai – Szokolai, Papp M., Kuli, Tóbiás, Kovács T., Kun Szabó, Neszi, Máriás, Szijjártó G., Fejes. Csere: Molnár N., Belanka. Edző: Bodzás Ádám.
Kondoros: Gritta – Molnár T., Menárik, Szigeti, Arnótszky, Szebegyinszki B., Bákai A., Bákai B., Tusjak, Pusztai, Hanyecz. Csere: Viszkok M., Buzás, Gombár, Szilágyi, Ivacska. Edző: Janis János.
Gólszerző: Neszi (30.), ill. Bákai A. (52.).

Kaszaper FC–Elek USE 1–3 (1–1)
Kaszaper, 80 néző. Vezette: Bálint Kata.
Kaszaper: Fejes – Kőszegi, Simon, Gyüre, Fazekas, Kasza, Csenki, Dénes, Hatfaludy, Pónya, Bordás M. Csere: –. Edző: Bordás Sándor.
Elek: Tar – Dehelán, Oszlács, Gyulai, Sipos, Hotea, Barthalos, Nagy L., Nagy Á., Jepure, Puporka. Csere: Sós, Zemencsik, Rostás, Simonka, Fekete. Edző: Turcsek Zoltán.
Gólszerző: Fazekas (18.), ill. Nagy L. (40.), Puporka (64. – 11-esből), Barthalos (91.). Kiállítva: Fazekas (62.).

Köröstarcsai KSK–Füzesgyarmati SK II 0–0
Köröstarcsa, 110 néző. Vezette: Gyebrovszki György.
Köröstarcsa: Tóth G. – Puskás (Varga L.), Machó, Szivák (Balogh Á.), Keresztesi J., Vincze Gy., Hajzer, Hajdú, Mészáros, Nyeste M. (Vincze D.), Andrejsi. Játékos-edző: Farkas Gyula.
Füzesgyarmat: Seprenyi – Mazán, Polgárdi, Vámos, Tóth L. (Hercz), Kovács M., Tóth B. (Szőke), Zs. Nagy, Vígh L. (Kovács A.), Jónás (Dóczi), Kiss B. (Hegedűs). Edző: Fábián Ottó Olivér.
Kiállítva: Keresztesi J. (59.).

Battonyai TK–Csorvási SK 2–1 (1–1)
Battonya, 100 néző. Vezette: Bozó Norbert.
Battonya: Erdélyi – Janovics, Nagy Gy., Podina, Nagy I T., Kiss Z., Káló, Molnár R., Hrabovszki, Balla, Lipták. Cserék: Nagy II. T., Lenti, Kovács Z., Ivanov, Mákos. Játékos-edző: Kovács Zoltán.
Csorvás: Maczák – Gerda V., Simon N., Csicsely, Lengyel, Varga A., Szemenyei, Könyves, Zsiga, Szatmári B., Gerda T . Csere: Fabulya, Ruszin. Edző: Zsiga Róbert.
Gólszerző: Molnár R. (28.), Lipták (92.), ill. Gerda V. (39.).

Kétegyházi SE–Körösladány MSK II 1–3 (1–3)
Kétegyháza, 30 néző. Vezette: Zahorán János.
Kétegyháza: Szucsán – Medgyesi, Kukla Á., Fettik (Szegedi Zs.), Tóth V., Kajári (Lengyel), Grósz, Bácsi, Durkó M. (Darócz), Dohányos (Krisán), Jova (Mihók). Edző: Szegedi Ferenc.
Körösladány: Vass (Kardos) – Egeresi, Kajó, Agárdi, Szabó M., Pályi, Kántor M., Szántó B., Szentpéteri, Kozák (Havran), Szabó L. Edző: Keresztesi János.
Gólszerző: Grósz (6.), ill. Agárdi (13., 44.), Kántor M. (28.).

Kevermes SE–Újkígyós FC 6–1 (3–0)
Kevermes, 90 néző. Vezette: Hajdú Dávid.
Kevermes: Horváth S. – Kovács J. (Mag Z.), Rung, Orosz, Plástyik, Pain, Orbán, Szabó T. (Mag Á.), Lakatos S. (ifj. Bauer), Kukla D., Puporka. Edző: Botás Attila.
Újkígyós: Ancsin – Zatykó (Varró), Sas, Faragó, Werner, Danczik, Farkas F., Horváth R., Burkus, Prókai, Oláh T. (Tóth Z.). Játékos-edző: Tóth Zoltán.
Gólszerző: Szabó T. (5.), Kukla D. (16., 27., 54., 60., 84.), ill. Sas (70.).

Lőkösháza KSK–Békési FC 1–6 (0–5)
Lőkösháza, 50 néző. Vezette: Tóth Imre.
Lőkösháza: Lőrinc – Molnár Zs., Bessenyei, Balázs M., Lakatos E., Kolozsi, Czernó, Jegyinák, Csillag, Horváth N., Hrobár. Játékos-edző: Lakatos Erhard.
Békés: Takács M. (Király) – Székely, Kis J., Minya, Reszelő D., Római J., D. Nagy (Antal), Laukó, Kovács L., Balázs, Mracskó (Római T.). Edző: Fekete Mihály.
Gólszerző: Bessenyei (56. – 11-esből), ill. Balázs (8., 12.), Laukó (21., 76.), Minya (31.), Reszelő D. (38. – 11-esből).

Megye III. osztály, 25. forduló

Kötegyáni FC–Zsadány KSE 0–3 (0–3)
Kötegyán, 40 néző. Vezette: Szabó Csaba Pál.
Kötegyán: Fazekas – Balázs Benjamin, Martinecz, Harmati, Zdolik, Ruzsa R., Füstös, Farkas K., Szűcs P., Vasadi, Berke. Csere: Ungor, Bálint, Csiki, Tóth A., Szűcs Z. Edző: Gurzó Sándor.
Zsadány: Fürj – Szőrös, Németh, Szűcs J., Szabó D., Nagy M., Szilágyi K., Faragó, Komódi, Györösi, Bakó A. Csere: Hoffmann, Csongrádi, Tóth I., Soós, Tóth P. Edző: Czimbalmos Imre.
Gólszerző: Szabó D., Szűcs J., Bakó A.

Mezőmegyer SE II–Telekgerendási LSC 7–1 (4–0)
Mezőmegyer, 50 néző. Vezette: Nagy Gábor.
Mezőmegyer II: Szalkai – Egeresi, Vozár O., Zsidek, Moka, Erdélyi, Papp Á., Zsibrita, Dávid, Kőszáli, Zsombori. Csere: Hajdú, Kolláth, Megyeri, Frisnyicz, Petrovszki. Edző: Hajdú Péter.
Telekgerendás: Jámbor – Spitzer, Andó, Hrabovszki J., Kovács M., Orjestyik, Ránkli M., Marik, Fegó, Kovács I., Nyemcsok. Csere: –. Edző: Onáka Zoltán.
Gólszerző: Kőszáli (3., 58., 90.), Dávid (26. – 11-esből), Egeresi (36.), Zsombori (41.), Erdélyi (80.), ill. Andó (71.).

Sarkadkeresztúri SE–Végegyházi SE II 1–0 (1–0)
Sarkadkeresztúr, 50 néző. Vezette: Baczovszki Attila.
Sarkadkeresztúr: Kóra – Pulyka, Tóth I., Rozsi, Zsoldos, Molnár M., ifj. Zsoldos, Szalazsán, Szabó Milán, Patkás D., Patkás R. Csere: Kovács Z., Kesztyűs, Szilágyi Z., Széplaki, Szabó I M. Játékos-edző: Szabó I Mózes.
Végegyháza: Kunos – Adler Á., Kusztra, Sári, Pecznyik, Husvéth, Marik, Józsa, Szakál, Hack B., Adler V. Csere: Farkas N., Molnár L. Edző: Fejes István.
Gólszerző: Széplaki (44.). Kiállítva: Kóra (55.).

Medgyesegyháza SE–Bucsa SE 0–2 (0–0)
Medgyesegyháza, 100 néző. Vezette: Nemczov Márk.
Medgyesegyháza: Pós – Anderkó, Deák, Holecz, Fodor R., Tanner, Nagy Zs., Fodor P., Borbás, Megyeri, Nagy B. Csere: Bácsi, Szigetvári, Hojecska, Otrok. Edző: Szekeres Tibor.
Bucsa: Szabics – Tóth K., Fábián N., Lázók A., Kulik Cs., Laurencsik, Tasi T., Kulik K., Lázók S., Kiss G., Czinege. Csere: Farkas Cs., Palotai. Játékos-edző: Nagy Ferenc.
Gólszerző: Borbás (60. – öngól), Tasi T. (89.).

Magyarbánhegyesi FC–Vésztői TK 5–0 (3–0)
Magyarbánhegyes, 110 néző. Vezette: Bakos József.
Magyarbánhegyes: Németh I. – Bozsár, Varga P., Vágási, Racs, Kormányos Kristóf, ifj. Kintner, Hegedűs, Kopócs, Hegedűs, Földi, Matuz P. Cserék: Matúz L., Balázs, Szőke. Edző: Kintner János.
Vésztő: Mezger – Balázs, Fazekas, Lázár T., Varga T., Gurmai, Tukacs, Szabó Sz., Szabó L., Papp K., Bradák. Csere: Kubinszki, Márki-Kira, Papp B., Andor, Papp L., Varga S. Szakmai vezető: Szabó Sándor.
Gólszerző: ifj. Kintner (3.), Kormányos Kristóf (8., 13.), Kopócs (48.), Hegedűs (69.).

Pusztaföldvári SZSE–Kamuti SK 1–6 (0–2)
Pusztaföldvár, 60 néző. Vezette: Fekete Zoltán.
Pusztaföldvár: Varga N. – Rafael Renátó, Oszadszky, Futó, Gál, Baukó, Rafael Rináldó, Gyenge, Molnár G., Fekete, Kovács E. Csere: Kovács R., Tóth L., Takács D., Friedl. Edző: Árgyelán Péter.
Kamut: Takács L. – Gilik, Kóródi, Tóth F., Szabó I., Radics, Dananaj P., Bán, Máté, Szalkai, Fulajtár. Csere: Gulyás, Csávás, Tusjak, Mező, Németh M., Szabó Gy., Tarkovács, Csávás. Edző: Galát Pál.
Gólszerző: Tóth L. (64.), ill. Kóródi (15.), Baukó (22. – öngól), Máté (48., 53., 80.), Szalkai (83.).