Közösségi oldalak

Belföld

Békés megye útjain történt

Kaszaperen és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Gyulán ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében 2021. július 21-én a halálos közlekedési baleseten kívül, további egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Sikló utcában 9 óra körül egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A biciklis férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 22-én 1 óra körül Gyulán, a Temesvári úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A tiszalöki férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyulai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!