Halálos baleset történt Kaszaper külterületén

Busz ütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő nővel Kaszaper külterületén. A kerékpáros a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A busz az oldalára borult, egy utas könnyebben megsérült. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.

Kaszaper külterületén, a Kaszaper és a Mezőkovácsháza közötti útszakaszon 2021. július 21-én 7 óra 15 perc körül egy busz és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő ütközött össze. A balesetben a kerékpáros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A busz az oldalára borult, egy utas könnyebben megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Kaszaper és a Mezőkovácsháza felől közlekedők is Magyarbánhegyes felé tudják elkerülni a baleset helyszínét – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

10:20

Félpályán megindult a forgalom

A baleset körülményeinek helyszíni vizsgálata még nem fejeződött be, de a rendőrség a teljes útlezárást feloldotta, a forgalom 10 órakor egy sávon megindult – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy.

13:00

Megszűnt a forgalomkorlátozás Kaszaper és Mezőkovácsháza között

A helyszínelés befejeződött, a félpályás útlezárást a rendőrség 2021. július 21-én 12 óra 30 perckor feloldotta. A forgalom mindkét sávon zavartalanul halad – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.