Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Kardoson és Békésen, ittas járművezetés gyanúja Battonyán

Békés megyében 2021. június 15-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kardos külterületén, a kerékpárúton 7 óra után néhány perccel egy kerékpáros férfi összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival. A mentők a biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Petőfi utca és a Borz utca kereszteződésében 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy battonyai férfit 2021. június 15-én 18 óra körül Battonyán, a Hunyadi János utcából. Segédmotor-kerékpárral közlekedett és a szonda alkoholfogyasztást mutatott nála. A további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek a 32 éves férfi ellen – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!