Közösségi oldalak

Belföld

Hat közlekedési baleset, kilenc könnyű és két súlyos sérült

Békés megyében 2021. június 16-án hat személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békés külterületén 7 óra körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik járműnek. A balesetben egy utas könnyebben megsérült.

Egy órával később Békéscsabán, a Pataky László utca és a Mazán László utca kereszteződésében egy kerékpáros egy autóval ütközött össze, a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Orosháza külterületén 10 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi és egy traktor hajtott egymásnak, előbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Negyed órával később Szabadkígyóson, a Magtár utcában egy lovas fogattal közlekedő férfi elvesztette az uralmát az állatok fölött, lementek az útról, ahol fának ütköztek. A férfi, aki jogosítvánnyal és hajtási engedéllyel sem rendelkezett, súlyosan megsérült.

A 44-es számú főút, Gyula és Békéscsaba közötti szakaszán 14 óra 30 perc körül elesett egy motorkerékpáros. A 29 éves férfit a mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba. Két órával később Békéscsabán, a Dobozi úton négy személygépkocsi csúszott egymásba. A balesetben hatan könnyebben megsérültek – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.