Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gyulán és Sarkadkeresztúron, lopás Mezőkovácsházán, ittas járművezetés Kardoskúton és Gyomaendrődön

Békés megyében 2022. február 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyulán, a Kőmíves utcában 15 óra 45 perc körül egy tolató személygépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros nő könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadkeresztúron, a Vörösmarty és a Hunyadi utcák kereszteződésében 22 óra előtt néhány perccel egy jobbra kanyarodó személygépkocsi lesodródott az útról és korlátnak ütközött. Az autót egy 17 éves fiú vezette, aki a balesetben könnyebben megsérült.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra 2022. február 16-án kora délután tett bejelentést egy nő arról, hogy Mezőkovácsházán betörtek a házába. Kifeszítették az ajtót és több dolgot elvittek az épületből. A rendőrök néhány óra alatt felderítették a bűncselekményt és kihallgatták a gyanúsítottakat. A két nő ellen büntetőeljárás indult, az ellopott dolgokat a nyomozók lefoglalták tőlük és visszaadták a tulajdonosnak.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök 2022. február 16-án Kardoskútról és Gyomaendrődről. Kardoskúton egy személygépkocsi vezetőjénél, Gyomaendrődön egy segédmotor-kerékpárosnál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrök mindkettőjüktől elvették a vezetői engedélyüket és büntetőfeljelentést tettek ellenük – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!