Közösségi oldalak

Belföld

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békésen, őrizetbe vétel Mezőkovácsházán és Orosházán

Békésen, a Fábián utca és a Szánthó Albert utca kereszteződésénél, 2022. február 15-én 10 óra 30 perc körül egy kapubejáróból kitolató személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak. A két személygépkocsi összeütközött és a vétlen autós könnyű sérülést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2022. február 15-én őrizetbe vett egy nőt, aki ellen a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kifosztás bűntett miatt elfogatóparancsot adott ki.

Békéssámsonból 2022. február 15-én 18 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs vezetői engedélye. Az 53 éves férfit az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!