Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gyulán, bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Gyomaendrődön és Szarvason

Gyulán, a Szent István utca és a Temesvári út kereszteződésében 2021. november 7-én 0 óra 30 perc körül összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros. A biciklis lány, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyebben megsérült.

Gyomaendrődön, a Fő úton 2021. november 7-én 3 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az igazoltatáskor a kisújszállási férfinál alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A 29 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol újabb két légalkoholmérést végeztek, mindkettő eredménye pozitív lett. Az autóstól ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Szóváltás alakult ki két férfi között 2021. november 7-én 19 óra előtt néhány perccel Szarvason, a Jókai Mór utcában. A vita során az egyik férfi bántalmazta a másikat, aki könnyű sérülést szenvedett. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói garázdaság elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták a 47 éves szarvasi férfit – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.