Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gádoroson, lopás Szarvason, kábítószer birtoklás Battonyánál és jogsi nélkül vezető férfi őrizetbe vétele Békéscsabán

Gádoroson, a Kossuth Lajos utcában 2023. szeptember 21-én 15 óra 15 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros. A férfi a gyanú szerint ittas volt.

Nyitva hagyott autóból lopták el egy nő mobiltelefonját 2023. szeptember 21-én, reggel Szarvason, a Vasút utcában. Miután a nő bejelentést tett az esetről, a rendőrök rövid idő alatt azonosították és előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy Mezőhegyes és Battonya között megállított autóban 2023. szeptember 21-én este. A növényi törmelék az autóban utazó férfi hátizsákjában volt. A 29 éves battonyai férfit előállították és a lakásán kutatást tartottak, ott is találtak növényi törmeléket. A történtek miatt a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. szeptember 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert személyautót vezetett annak ellenére, hogy jogosítványa soha nem volt. A pusztaföldvári férfit Békéscsabán, a Szabolcs utcában igazoltatták, onnan állították elő. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.