Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Elek külterületén, cserbenhagyót, tolvajt, és egy körözöttet fogtak a rendőrök

Elek külterületén 2022. augusztus 16-án 7 óra körül egy kistehergépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A balesetben a járművet vezető 79 éves férfi könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. augusztus 16-án előállítottak egy segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítható férfit. A 73 éves férfi a gyanú szerint előző nap balesetet okozott, kihajtott személygépkocsijával egy segédmotor-kerékpárral közlekedő fiatal elé, aki azért, hogy elkerülje a balesetet fékezett és elesett. A balesetben könnyebben megsérült. Az elsőbbséget elmulasztó békéscsabai férfi megállt és kiszállt a járműből, de nem győződött meg a 15 éves fiú állapotáról és elment a helyszínről. A rendőrök a balesetet okozó férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Lopással gyanúsítható férfit fogtak el az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. augusztus 16-án Orosházán. A 47 éves férfi, lakótársától lopott el 8 millió forint készpénzt, ami egy ágyon lerakott kabát zsebében volt. A rendőrök hiánytalanul megtalálták nála a pénzt, amit visszaadnak a tulajdonosnak, a budapesti férfi ellen pedig büntetőeljárás indult.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. augusztus 16-án 13 óra 26 perckor Szeghalmon, az Arany János utcában előállítottak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves férfit korábban a bíróság garázdaság miatt szabadságvesztésre ítélte, de a kijelölt időpontban nem kezdte meg a büntetése letöltését. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!