Közösségi oldalak

Belföld

Napi ellenőrzéssel szűrik Békés megyében az emberek biztonságát veszélyeztető piás járművezetőket

A balesetek megelőzése érdekében a napi közúti ellenőrzések során a rendőrök Békés megyében is folyamatosan igyekeznek kiszűrni a forgalomból a szabálytalankodókat. Sajnos rendszeresen találkoznak ittasan, illetve engedély nélkül vezetőkkel is.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2022. augusztus 15-én Bucsáról. A 65 éves férfi személygépkocsit vezetett, a Kanizsai utcán állították le. A helyszínen és a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett nála, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene. Szintén a Szeghalmi Rendőrkapitányság, ugyancsak ittas járművezetés miatt 2022. augusztus 15-én az ügyészségre továbbította egy férfi ellen indult eljárás iratait.


A 85 éves férfi gépi meghajtású elektromos kerékpárral közlekedett 2022. június 17-én, Vésztőn, a Kóti úton, amikor elesett. Nem sérült meg, de ittas volt, ezért büntetőeljárás indult ellene. Emellett a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egy 22 éves nagykamarási férfi ellen javasol vádemelést, mert 2022. július 27-én segédmotoros kerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy 2022. szeptember 7-éig eltiltották a járművezetéstől. Egyébként soha nem is volt jogosítványa, és már korábban is indult ellene emiatt büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan! Ne vezessenek engedély nélkül, ittasan és ne hajtsanak gyorsan! Tartsák be az elsőbbségi és kanyarodási szabályokat, vigyázzanak magukra, utasaikra és figyeljenek közlekedő partnereikre is!

…hogy mindenki hazaérjen!

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!