Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés gyanúja Kétegyházán és Békéscsabán, körözés alapján történt rendőri intézkedés Szarvason

Békés megyében 2021. december 8-án személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békés megyében két helyen is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Először 2021. december 8-án 9 óra körül Kétegyházán, a Bocskai utcában ellenőriztek egy személygépkocsi-vezetőt. Ezután 2021. december 9-én 3 óra 45 perc körül Békéscsabán, a Kazinczy utcában állítottak meg egy autóst. Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt. A rendőrjárőrök ezért elvették a két férfi jogosítványát és büntetőfeljelentés tettek ellenük.

Szarvason, a Szabadság útról 2021. december 8-án előállítottak a rendőrjárőrök egy férfit, aki ellen csalás miatt körözést adott ki a Monori Rendőrkapitányság. A 20 éves férfit a rendőrök a Szarvasi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!