Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Lopás Mezőberényben, garázdaság Gyulán, ittas járművezetés Békéscsabán, elfogás Orosházán és Békéscsabán

Lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2024. január 3-án 12 óra körül. Egy férfi kért segítséget, mert elmondása szerint egy mezőberényi üzletben vásárolt és ott felejtette a pénztárcáját. Néhány perccel később visszament érte, de már nem találta. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a tárcát egy nő vitte el, aki a férfi után nemsokkal járt az üzletben. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei a lopással gyanúsítható nőt előállították és eljárást indítottak ellene.

Megrongálta a televíziót és a gipszkarton falat egy férfi 2024. január 3-án 20 óra 15 perc körül az egyik gyulai italmérőben. Agresszívan viselkedett, hangoskodott, és amikor a pultos megpróbálta rendre inteni, megrángatta a ruháját és ellökte őt. A rendőrök a férfi ellen garázdaság vétség gyanúja miatt eljárást indítottak.

A gyanú szerint ittasan vezetett az a férfi, aki 2024. január 3-án 20 óra 30 perc körül szenvedett balesetet Békéscsaba külterületén. A férfi autójával letért az útról, kidöntött egy jelzőtáblát és az árokban állt meg. A baleset után elhagyta a helyszínt, a rendőrök az otthonából állították elő. Megszondáztatták és mivel az eredmény pozitív lett mintavételre kórházba vitték, ahol ellátták a hámsérüléseit is. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt eljárást indítottak ellene és elvették a vezető engedélyét is.

Kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt körözte a Budapest X. kerületi Rendőrkapitányság azt a férfit, akit az orosházi rendőrök fogtak el 2024. január 3-án 23 óra 50 perc körül. Előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Szintén az orosházi rendőrök fogták el azt a férfit is, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogadóparancsot garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit is, akit a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei fogtak el 2024. január 3-án 12 óra 15 perc körül. Ellene a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot magánlaksértés vétség elkövetése miatt – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna