Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békésen, ittas sofőr Csabaszabadiban, szabálysértés Újkígyóson

Békésen, a Rákóczi utcában 2021. július 2-án 8 óra 30 perc körül egy kerékpárját toló férfi nem adott elsőbbséget egy segédmotoros-kerékpárral közlekedőnek és összeütköztek. A balesetben mindketten könnyebben megsérültek. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. július 2-án 8 óra 45 perc körül Csabaszabadiban, az Apácai úton. Egy traktort vezető férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A 66 éves telekgerendási férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Újkígyóson, a Kossuth utcából 2021. július 2-án 10 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. október 28-áig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság az újkígyósi férfit gyanúsítottként kihallgatta – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.