Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán és Szarvason, őrizetbe vétel Békéscsabán

Békés megyében 2023. június 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Lencsési úton 11 óra 30 perc körül egy kerékpáros balra kanyarodott úgy, hogy őt közben már előzte egy másik biciklis. Nem ütköztek össze, de a kanyarodó nő megijedt, elesett és súlyosan megsérült.

Szarvason, az Arborétum utca és a 44-es főút kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motorkerékpárosnak, ezért érintőlegesen összeütköztek. A motort vezető férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Békéscsaba belvárosában délután fél 2 körül tolató személygépkocsi gyalogost ütött el, a férfi könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Németh Lajos utcában 2023. június 12-én 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsit vezető férfival szemben intézkedtek a rendőrök. A férfi annak ellenére ült volán mögé, hogy a Sarkadi Rendőrkapitányság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök őrizetbe vették és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna