Közösségi oldalak

Belföld

Ketten kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt kerültek őrizetbe, illetve négy piás is lebukott

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya 2023. június 14-én őrizetbe vett két férfit. Egyikük békéscsabai, a másik férfi békési, és mindketten kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsíthatók.

Négy ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2023. június 14-én Békés megyében. Egyikük reggel 8 óra után pár perccel a battonyai közúti határátkelőhelyen személygépkocsival jelentkezett belépésre. Az útlevélkezelő megszondáztatta, és a műszer jelezte, hogy alkohol van a szervezetében.

Délelőtt Szarvason, a Vasút utcában szintén egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. Délután Békéscsabán, a Lencsési úton elektromos kerékpárral közlekedett egy férfi úgy, hogy előtte a gyanú szerint alkoholt ivott.

Este fél 9 után pedig Orosházán, a Szentesi útról kellett előállítani egy személygépkocsi-vezetőt, mert az elvégzett mérések alapján nála is felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett. A három autós közül az egyiknek nem volt jogosítványa, a másik kettőtől a rendőrök elvették. Mind a négy férfi ellen büntetőeljárás indul – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.