Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, testi sértés és kábítószer birtoklása, valamint garázdaság bűncselekmények gyanúsítottjainak előállítása.

Békéscsabán, a Corvin utca és a Bánát utca kereszteződésében 2022. július 17-én 18 óra után néhány perccel személygépkocsi elektromos rollerrel közlekedő férfivel ütközött. A rolleres könnyű sérülést szenvedett.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. július 17-én előállítottak egy súlyos testi sértés bűntett kísérlet és kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítható férfit. A 32 éves békéssámsoni lakos szerelemféltésből bántalmazott egy férfit, majd a rendőrök, amikor otthonából előállították, négy tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt találtak nála.

Battonyán, a Fő utcán 2022. július 16-án este egy idegen rátámadt egy férfira, többször megütötte és megrúgta őt. A bántalmazott férfi, aki könnyű sérülést szenvedett, másnap tett bejelentést a történtekről. Támadóját, egy 31 éves mezőhegyesi férfit a rendőrök rövid idő alatt elfogták és előállították. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.