Közösségi oldalak

Belföld

15 piás sofőr bukott meg egy hét alatt Békés megyében

Békés megye útjain 2021. október 25. és 2021. október 31. között nyolc gépi meghajtású jármű vezetőjével és hét kerékpárossal szemben kellett ittas járművezetés miatt intézkedniük a rendőröknek.

Volt, aki balesetet is szenvedett. Egy sarkadi autós Sarkadkeresztúron, a Sugár útról lehajtott és egy lakatlan ház kerítésének ütközött. A férfi nem sérült meg, de alkoholt fogyasztott mielőtt elindult, ezért a rendőrök elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Akik ittasan ülnek a volán mögé, nemcsak saját magukat veszélyeztetik, hanem mások életét is kockára teszik. Alkoholfogyasztás után veszélyes vezetni, ne döntsenek felelőtlenül! Olykor nem a büntetőeljárás a legnagyobb büntetés, hanem az ittas vezetés miatt bekövetkező személyi sérülés, tragédia, illetve anyagi kár. A rendőrség ezért kéri a járművezetőket, hogy tartsák be a szabályokat!

… hogy mindenki hazaérjen!

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!