Közösségi oldalak

Belföld

Egy napra visszatér a nyár, majd jön az eső

A 4401-es sz. út Szarvas és Szentes között Fotó: Erdős Csaba

Véget ér a nyugodt, őszies idő, a héten több front is érinti majd hazánkat – írja az Időkép.hu elő.

Kedden egy hidegfront miatt délelőtt sokfelé fog esni, majd délutántól nyugat, délnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, eső, zápor egyre inkább csak északon, északkeleten fordulhat elő. A csúcshőmérséklet 6 és 17 fok között alakul, északon lesz a leghidegebb, délen a legenyhébb az idő.

Szerdán a párás, ködös reggel után délen felhősebb, északon naposabb idő várható, majd estére mindenhol megvastagszik a felhőzet és délen, délnyugaton már kisebb eső is előfordulhat. Napközben 10-18 fokot mérhetünk.

Csütörtökön sokfelé számíthatunk esőre, záporra, helyenként zivatarra is. A többfelé erős, viharos délies szélben 13 és 23 fok közé melegedhet a levegő, az Alföld déli és keleti tájain lehet a legmelegebb.

Pénteken keleten és délen még előfordulhat kisebb eső, zápor. Nyugaton és északon napközben felszakadozik a felhőzet. Délután 11-16 fok valószínű.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!