Közösségi oldalak

Sport

Nem láthattak gólt a ladányi nézők

Szabályos gól nem született Körösladányban. Fotó: Erdős Csaba

Nem láthattak gólt a ladányi nézők a helyi kedvencek vasárnapi NB III-as hazai tavaszi premierjén. A Körösladányi MSK a 22. forduló keretében a diósgyőri tartalékcsapattal osztozott meg a pontokon, egy kevés helyzetet hozó találkozón.

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő. A kapuk csupán egyetlen alkalommal kerültek komoly veszélybe, de a támadók egyik oldalon sem jártak szerencsével. A vendégek ugyan egyszer megzörgették Kertész hálóját, az esetet azonban les előzte meg.

Szünet után sem tudták kellő tartalommal megtölteni a pályát a csapatok, bár a házigazdák ekkor már uralták a mérkőzést. Mindkét oldalon csak kisebb lehetőségek adódtak, eseményt így jóformán Ruzsa kiállítása jelentett a hajrában, aki második sárga lapja miatt kényszerült idő előtt célba venni az öltözőt. Mindent egybevetve az eredmény hűen tükrözte a látottakat, a pontosztozkodás reális.

B.M.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Körösladány MSK–Diósgyőri VTK II 0–0
Körösladány, 200 néző
Vezette: Kakuk Szabolcs (Juhász László, Szabó Laura Emerencia).
Piros lap: Ruzsa (85.).

Körösladány: Kertész – Malkócs, Wéber, Bakk, Illés (Jánovszki, 72.) – Zelenyánszki, Ruzsa – Czirok (Papp Zs., 90.), Csicsely (Pusztai, 46.), Burai (Dócza, 46.) – Cservenák (Szántó B., 92.). Vezetőedző: Ekker Attila.

DVTK II: Bánhegyi – Radics, Mrva, Oláh B. (Ferencsik, 63.), Ivánka – Bencsík, Lescsinszkij (Balázsi, 71.), Benkő – Balázs, Fercsák (Fekete, 88.), Vincze D.

Ekker Attila: – Rég nem látott gyenge első félidőt produkáltunk. Leginkább a középpályán nem tudtunk elég labdát összegyűjteni és megtartani, ettől függetlenül más posztokon is nyújtottunk a megszokottnál mérsékeltebb teljesítményt. Pozitívum ugyanakkor, hogy a második félidőre már inkább labdabirtoklóvá váltunk és egy kicsit tudtuk ezt a gyengébb napot kozmetikázni, de az egyik pontnál ezzel sem érdemeltünk többet.

Videó: Sportklub