Közösségi oldalak

Technika

Új súrlódáscsökkentő adalékanyag a MaxxMotion Super 100Plus benzinben

  • Új, továbbfejlesztett formula az OMV MaxxMotion Super 100Plus üzemanyagokban
  • Hosszabb motorélettartam a súrlódáscsökkentésnek és a kisebb kopásnak köszönhetően*

Az OMV kutatásai révén igyekszik a piac leginnovatívabb üzemanyagait kínálni a vásárlók számára. A fejlesztéseknek köszönhetően új adalékanyagot vezettek be a MaxxMotion Super 100Plus terméknél. Az új formula optimalizálja a súrlódást, különösen azokon a helyeken, ahol ez döntő fontosságú a motor kopása szempontjából. Mindez maximális hatékonyságot eredményez minden típusú benzinmotorban, még a közvetlen befecskendezéses motorok legújabb generációjában is. Ennek köszönhetően az új üzemanyag növeli az autó élettartamát.

„Nagyon fontosnak tartjuk ezeket a fejlesztési lépéseket, hiszen ezekkel ahhoz járulunk hozzá, hogy vásáróink gépjárművei hatékonyabban és tovább tudjanak üzemelni”

– hangsúlyozta Kováts Botond, a OMV Hungária marketing menedzsere.

A tankolással nyáron akár nyerhetünk is: az OMV idén is elindította prémium üzemanyagokhoz kapcsolódó nyereményjátékát, amely főnyereménye ezúttal egy Audi Q3-as gépkocsi. A sorsoláson azok vehetnek részt, akik augusztus 31-ig legalább 25 liter MaxxMotion üzemanyagot tankolnak a játékban résztvevő OMV töltőállomásokon.

A nyereményjáték részletei elérhetőek ezen a linken.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!