Közösségi oldalaink

Sport

Zajlik a felkészülés Füzesgyarmaton

Fotó: Daru Andrea

December 27-től kontrollált egyéni edzésekkel kezdődött a felkészülés a Füzesgyarmati SK 2021-22-es évadjának tavaszára, a január 10-i héten pedig 9 közös tréningen vesznek részt a futballisták. A február 13-i rajtra, a Putnok elleni idegenbeli találkozóra 5 edzőmérkőzéssel hangolódnak a labdarúgók. Remélhetőleg, addigra az új igazolásokat is jól sikerül beilleszteni a csapatba, valamint azt is, hogy mindenki rendelkezésre áll majd, és minőségi munkát fognak tudni végezni hétről hétre.


Csalódás volt az őszi szezon, több játékosunk volt sérült és voltak olyanok, akik kevesebb lehetőséghez jutottak, vagy nem éltek a lehetőséggel, őket szeretnénk pótolni, helyettesíteni – a vérfrissítésnek ez az első lépcsőfoka. Minden meghatározó emberünket megtartjuk és ők is maradni szeretnének. Ősszel 8-10 ember próbálta a hátán vinni a csapatot, de ilyen hosszú szezon folyamán fizikai képtelenség, hogy ennyien meg tudják oldani, hogy elérjük azt a szintet, hogy dobogóesélyes csapatunk legyen. Ennek ebben a szezonban már nincs is realitása, így most a prioritás az, hogy próbálunk az NB III-as csapatban bevethető minőségi és fiatal játékosokat is igazolni, akik életkoruk alapján szükség esetén a második számú vagy az U19-es csapat rendelkezésére is állhatnak, és akikben megvan a szándék és mi is látunk bennük jövőképet.

– nyilatkozta Boros Tibor szakmai koordinátor.

További hírek a kategóriából: Sport

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!