Közösségi oldalak

Sport

Utolsó forduló a BSZC – MATASZ lövészversenyen

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a Békéscsabai Szakképzési Centrum és a Magyar Tartalékosok Szövetsége Békés Megyei Szervezete által szervezett BSZC – MATASZ lövészverseny negyedik, utolsó fordulójának versenyzőit.

A kellemetlen, szeles, hóeséssel nehezített szabadtéri verseny házigazdája a BSZC Vásárhelyi Pál Műszaki Technikum kollégiuma volt. A Rotics József kollégium igazgató vezette rendező csapat úgy próbált enyhíteni a nehézségeken, hogy a szabadba csak az éppen versenyző csapat tartózkodott, a többiek a melegedő helyen várták amíg rájuk kerül a sor. Gyurkó Attila lövészetvezető jól tartotta kézben a lövészversenyt.

A nehezített feltételek meglátszottak az eredményeken is. A harctérihez hasonló körülmények alakultak, mint ahogyan Nagy Zoltán nyugállományú ezredes, a MATASZ Békés Megyei Szervezet elnöke tréfásan  megjegyezte. Ettől függetlenül kiváló versenyhangulatban zajlott a verseny, ami igazolja azt, hogy érdemes volt megrendezni. Most még folyik a négy forduló összesített eredményeinek kiszámolása, egyeztetése, s külön, egy ünnepélyes eredményhirdetés keretében kerül sor az érmek, oklevelek, kupák átadására.

A negyedik forduló eredménye:

1.  Szent-Györgyi Albert Technikum (Nagy Viktor, Sustik Barbara, Vantruba Ágnes, Petri Regina, Bodnár Csilla)

  1. helyezett holtversenyben három csapat: Trefort Ágoston Technikum (Horváth András, Kucsa Dávid, Valkovszki Attila, Szabó Attila, Lovas Erik).
    Vásárhelyi Pál Technikum (Lukács Ákos, Fábián Hunor, Gorgyán Levente, Papp Dorián, Balla Ferenc Dániel, Légrádi Máté)
    Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum (Barth Kevin, Csordás László, Kovács Ferenc, Juhász Attila, Csizmadia Dávid, Andó Krisztián)

5.Nemes Tihamér Technikum (Buka Diána, Farkas Milán, Tokai Mihály, Resetár Dorka, Sulyok Titanilla),

6.Kemény Gábor Technikum (Szabó Zsombor, Lédig Barbara, Czeglédi Kinga, Kiss Gábor, Kovács Máté)