Közösségi oldalak

Sport

Döntetlenre zárta a vasárnapi bajnokiját a Békéscsaba NB II-es csapata

Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu

A Merkantil Bank Liga vasárnapi 32. fordulójában a lila-fehérek a Nyíregyháza vendégeként osztoztak meg a pontokon, mert a végjátékban nem tudták megőrizni a második játékrész elején megszerzett előnyüket. Az immár Pásztor József vezette gárda továbbra is kieső helyen áll.

48. perc: A nyíregyházi védők hibáját kihasználva Máris ugratta ki Czékust, aki előbb érte el a labdát, mint a szabolcsiak kapusa, azonnal Lukács elé tálalt, a támadó pedig 10 méterről, jobbal az üres kapuba gurított, 0–1.
82. perc: Bouard fordult le a védőjéről, az alapvonal közeléből becenterezett, Póser lábai között elment a labda, majd felpattant Gresó elé, aki pár lépésről félfordulatból lőtt a kapuba, 1–1.

NB II-es labdarúgó-mérkőzés

Nyíregyháza Spartacus FC–Békéscsaba 1912 Előre 1–1 (0–0)
Balmazújváros, 500 néző
Vezette: Berényi Tamás (Horváth Róbert, Varga Gábor).
Gólszerző: Gresó (82.), ill. Lukács (48.).
Sárga lap: Gresó (84.), ill. Lukács (70.), Póser (84.), Szalai (91.).

Nyíregyháza: Hegedüs L. – Kiss Á., Gengeliczki (Bouard, 57.), Baki, Jánvári (Szokol, 40.), Nagy B. – Vass P. (Gresó, 57.), Pataki B., Pantovics (Pekár, 57.) – Kovácsréti (Szerető, 75.), Novák. Sportigazgató: Fekete Tivadar.

Békéscsaba: Póser (Krnács, 84.) – Szalai, Albert, Farkas M., Mikló – Máris (Babinyecz, 84.), Fazekas, Kitl (Horváth P., 92.), Futó – Czékus, Lukács (Hamed, 80.). Vezetőedző: Pásztor József.

Fekete Tivadar: – Mindig úgy lépünk pályára, hogy csak a győzelem elfogadható és ezúttal is megtettünk ezért mindent. A kapott gól visszahúzott minket, noha addig nem is nagyon volt kapura lövése az ellenfélnek. Nyomtunk, a végén meccslabdánk is volt, sajnos most csak egy pontot szereztünk.

Pásztor József: – Nem játszottunk jól, a Nyíregyháza sokkal többet támadott, veszélyes volt több szituációból, de sokáig megúsztuk a támadásait. Elkerülhető egyenlítő gólt kaptunk, ami nem biztos, hogy szabályos volt, mindenesetre igazságos a döntetlen. Kis szerencsével nyerhetünk volna, ám nem bírtuk el azt a nyomást, amit a hazaiak ránk helyeztek.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!