Közösségi oldalak

Sport

Továbbra sem tud nyerni a Füzesgyarmat

Sorozatban az ötödik vereségét szenvedte el a Füzesgyarmati SK labdarúgócsapata az NB III-as bajnokság vasárnapi 32. játéknapján. A sárrétiek a mérsékelt támadójátékuk áldozatai lettek a diósgyőri „tarcsi” ellen, amely csupán annyival volt jobb, hogy a kevés adódó lehetőségéből egyszer be tudott találni a sárrétiek kapujába.

A találkozó első félidejében inkább a pozícióharc dominált. Hazai részről Popescunak volt két nagy helyzete, Fildannak pedig egy kapura tartó labdát kellett hatástalanítania.

Szünet után aktívabbak lettek a házigazdák, de a diósgyőri kapura kevés veszélyt jelentettek. A vendégek viszont a 60. percben megszerezték a vezetést. Egy szöglet utáni kavarodásnál Benkő juttatta közelről a hálóba a labdát, 0–1. A gól után az eredmény óvására rendezkedtek be a borsodi fiatalok. Jól végezték a dolgukat, mert a hazaiak előtt nem sok helyzet adódott, talán csak Kis Szabolcs lehetősége volt ígéretes, de a lövését védte a kapus.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Diósgyőri VTK II 0–1 (0–0)
Füzesgyarmat, 150 néző
Vezette: Kakuk Szabolcs (Kövér Tamás, Szabó Ferenc Szilárd).
Gólszerző: Benkő (60.).

Füzesgyarmati SK: Fildan – Pohl (Urbanowski, 46.), Bódis, Raducu, Pataki – Kis Sz. – Bartók (Orovecz, 72.), Achim S., Szabó B., Szilágyi M. (Soós, 72.) – Popescu. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

DVTK II: Bánhegyi – Hetyei (Lescsinszkij, 46.), Ivánka, Mrva, Oláh B. – Bencsík, Ferencsik (Balázsi, 63.), Benkő (Kollár, 73.) – Balázs, Fekete (Fercsák, 73.), Demeter. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Szabados Tamás: – Ez a találkozó is hű tükörképe volt az elmúlt hetek teljesítményének. A futballban nincs ha, de lehetett volna fordítva is. Sajnos ilyen gödörben vagyunk, hogy az ikszes meccsekből is vesztesen jövünk ki.

Vincze Richárd: – Jól kezdtük a meccset, az első tíz percben három nagy helyzetünk volt, de ezek sajnos kimaradtak. Ezután is irányítottuk a találkozót, játéképítésben türelmesek voltunk és végig tudatosak maradtunk. Labda ellen pedig folyamatosan nyomás alatt tartottuk a Füzesgyarmatot. A második félidő első tizenöt percében is ez volt a forgatókönyv, ennek köszönhetően meg is szereztük a vezetést. Ezután sajnos a labda elleni játékunk már nem volt annyira dinamikus mint korábban, ezért kevés labdát szereztünk. Ha pedig nálunk volt, akkor gyorsan visszaadtuk a hazaiaknak, emiatt nagy nyomás alá helyeztek minket. Nagyszerűen védekeztünk, és újra kapott gól nélkül sikerült megnyerni a meccset.

Videó: Sportklub