Közösségi oldalak

Sport

Egerben is győzelmet szerzett a Körösladány csapata

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 32. játéknapján rendkívül értékes pontokat hozott haza Hevesből a Körösladány MSK csapata. A kék-fehérek egy pontrúgásból érték el a győztes gólt, mellyel stabilan tartják harmadik helyüket a keleti csoport tabelláján.

A Ladány a mérkőzés elejétől magához ragadta a kezdeményezést. Többet birtokolta a labdát, de a kapura nem volt veszélyes. A félidő közepén egy bal oldali Bakk-beadás után a visszafejelt labdát Burai nem sokkal lőtte fölé 14 méterről. A folytatásban jobbára mezőnyben gyűrték egymást a csapatok.

A második félidőben is a vendégek irányítottak, az Eger elvétve jutott el a kapujukig. Két bravúrja is volt a hevesi kapusnak, a másik oldalon pedig egy kontra végén hárította Selmeczi-Tóth a 15 méterről megküldött labdát. A ladányiak nyomása a 75. percben érett góllá, amikor Wéber szabadrúgása egy védőről vissza pattant elé, a védő pedig nagy erővel 25 méterről a kapuba bombázott, 0–1. A hátralévő időben már nem változott az eredmény, összességében a sárrétiek többet tettek a győzelemért és végig uralták a meccset.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Eger SE–Körösladány MSK 0–1 (0–0)
Eger, 140 néző
Vezette: Nagy Attila László (Deme Rajmund, Vilmányi Simon).
Gólszerző: Wéber (76.).

Eger SE: Furik – Vattay, Papp, Juhász G. – Tóth L., Kispál, Hadnagy (Schmidt, 66.), Farkas G., Jónyer – Bozó (Józsa, 46.), Ablonczy. Vezetőedző: Céró Bálint.

Körösladány MSK: Selmeczi-Tóth – Papp Zs., Wéber, Dócza (Palik, 55.), Bakk – Ruzsa, Pusztai – Jánovszki (Farkas J., 13.), Zelenyánszki, Burai (Talpalló, 81.) – Csicsely. Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mert az Eger jó tavaszt produkál. A küzdelem dominált, ebből mi jöttünk ki jobban, a játék alapján közelebb is álltunk a győzelemhez.