Közösségi oldalak

Sport

Szegeden is pont nélkül maradt a Füzesgyarmat

Fotó: Gidai Piroska

Tovább tart a füzesgyarmati csapat kedvezőtlen szériája. A sárrétiek az NB III-as bajnokság vasárnapi matinéja során zsinórban az ötödik vereségüket szenvedték el az eddig nyeretlen Szeged II. otthonában, pedig az első félidő közepén még két góllal vezettek.

Támadólag léptek fel a vendégek több helyzetet kialakítottak, ezek közül a félidő derekára kettőt értékesítve stabil előnyt alakítottak ki. Egy védelmi rövidzárlatukat követőn a második találatukra nyomban érkezett a válasz, ami zavarokat szült a soraikban. Ekkor már a szegediek irányították a meccset, de a szünetig már nem változott az eredmény.

A második játékrész elején a gyarmatiak némi szerencsével egy darabig tartani tudták a kedvező eredményt. A kényszerű cserék miatt felbillent az addigi egyensúly a pályán. A frissen pályára lépők nem hogy hozzátettek volna, de a hibáik révén gyakorlatilag lenullázta magát a sárréti gárda, így nem kerülhette a vereséget.

B.M.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Füzesgyarmati SK 4–2 (1–2)
Szeged, 100 néző
Vezette: Práth Dávid (Kulcsár Dániel, Csákó Patrik).
Gólszerző: Kovács G. (26.), Radics (55.), Doncsesz (81.), Pataki (88.), ill. Kis Sz. (5.), Sándor (23.).

Szeged-Csanád GA II.: Szalontai – Radics, Gyuga, Kovács G., Szabad (Pataki, 46.) – Fábiánkovits (Kapic, 86.), Nagy S. (Berta, 24.), Lestyán, Bakó (Heidrich, 77.) – Doncsesz, Lippai (Nagy D., 77.). Vezetőedző: Andorka Péter.

Füzesgyarmati SK: Zsibrita – Soós, Csáki, Bódis, Mező – Achim S., Kis Sz., Bartók (Hoffmann, 54., Szakács, 77.) – Sándor (Kiss P., 50.), Szabó B. – Virág. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. Vezetőedző: Szabados Tamás.

Boros Tibor: – Nagyon biztatóan kezdtünk, kétgólos előnyt sikerült szereznünk, azt követően viszont nem hittem a szememnek, hogy milyen óvodás gólokat hoznak össze játékosaink a saját kapunk előtt. Bajban vagyunk, remélem van kiút belőle!