Közösségi oldalak

Sport

Sansza sem volt a pontszerzésre a Békéscsaba 1912 Előre NB III-as csapatának

Nem igazán volt sansza pontszerzésre vasárnap a Békéscsaba 1912 Előre NB III.-as csapatának, amely a bajnokság vasárnapi 35. fordulójában a rutinos, nagy múltú játékosokat felvonultató BKV Előre otthonában maradt alul. A lilák tisztesen helytálltak, de a támadásokra nem maradt energiájuk, így nem kerülhették el a sorsukat.

Az első félidő első felében mezőnyjáték folyt, de már ekkor is a hazaiak birtokolták többet és tudatosabban a labdát. A felíveléseik gyakran okoztak zavart a lilák védelmében, ennek eredményeként született mindkét első félidei találatuk. Szünet után a bátrabb énjét mutatta a fiatal csabai csapat, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy a támadó zónában eredményes lehessen. A helytállása kimerült a védőmunkában, ezért a fővárosiak győzelme nem érdemtelen.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

BKV Előre–Békéscsaba 1912 Előre II 3–0 (2–0)
Budapest, 120 néző
Vezette: Horváth Patrik (Punyi Gyula, Nagy Márk).
Gólszerző: Benke (24.), Kubó (31.), Popov (63.).

BKV Előre: Horváth G. – Csanálosi (Bán, 66.), Forgács, Szabó N., Girán – Kubó, Szabó Á. (Bebők, 78.), Takács, Tóth Sz. – Gyurkó (Ihos, 78.), Benke (Popov, 58.). Vezetőedző: Albert Flórián.

Békéscsaba II: Apró – Trescsula (Biró, 46.), Bacsa, Babinyecz, Sztankó – Marik, Borbély (Orvos, 77.), Bónus, Komáromi (Pusztai O., 70.) – Vörös (Varga R., 70.), Oláh Á. Vezetőedző: Nagy Sándor.

Nagy Sándor: – Fiatal csapatunk kihozta magából a maximumot, ezen a napon ennyire tellett a rutinos BKV ellen. Most már a következő mérkőzésre készülünk, a Jászberénnyel szemben mindenképpen nyerni szeretnénk.