Közösségi oldalak

Sport

Ötöt kapott a Békéscsaba Miskolcon

Nem sok sikerélményben volt része a Békéscsaba 1912 Előre NB III-as labdarúgó-csapatának a bajnokság hétközi 31. fordulójában. A lila-fehérek a DVTK tartalékjainak vendégeként mérsékelt teljesítményt nyújtottak, nem is kerülhették el a súlyos vereséget.

A hazaiak léptek fel kezdeményezően, a félidő derekához érve büntetőből szerezték meg a vezetést, majd félórányi játékot követően egy akcióból is betaláltak. A csabaiak keveset mutattak magukból, mindössze Ilyésnek volt egy ígéretes lehetősége. A második játékrész során is a borsodiak domináltak, egy újabb tizenegyessel, majd röviddel később egy akciógóllal megduplázták előnyüket. A vendégek nem tudták az utóbbi hetek játékát nyújtani, jobbára a saját térfelükre szorultak, így csak a végeredmény volt kérdéses, amit a csereként pályára lépő Lescsinszkij állított be a hajrában.

NB III-as labdarúgó-mérkőzés

Diósgyőri VTK II–Békéscsaba 1912 Előre II 5–0 (2–0)
Miskolc, 100 néző
Vezette: Török Mihály (Hovanecz Máté László, Benkő Róbert).
Gólszerző: Hetyei (21. – 11-esből), Illés (30.), Fekete (58. – 11-esből), Benkő (60.), Lescsinszkij (85.).

DVTK II: Sándor – Hetyei (Balázsi, 60.), Ivánka, Mrva, Oláh B. – Bencsík, Illés (Ferencsik, 60.), Benkő (Kollár, 74.) – Balázs (Fülöp, 69.), Fekete (Lescsinszkij, 60.), Demeter. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Békéscsaba II: Zábráczki – Trescsula, Sipaki (Biró, 76.), Bacsa, Komáromi (Oláh Á., 46.) – Borbély (Csák, 65.), Zvara (Rostás, 46.), Bónus, Mágocsi (Sztankó, 65.) – Ilyés, Zádori. Vezetőedző: Nagy Sándor.

Nagy Sándor: – Az előző hetek játékát nem tudtuk megismételni, bizonytalan volt a társaság, sajnos a helyzeteket kialakítása is gondot okozott. Nem szabad csüggedni, megyünk tovább, vasárnapig igyekszünk felrázni a csapatot.