Közösségi oldalak

Sport

Nem pihennek a Békés megyei harcművészek

Balról: Gregor László, Mészáros Mercédesz, Szabó Ferenc

Békés megyében 2022. július 18-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Aradi utcában 9 óra 15 perc körül elektromos rollerrel közlekedett egy férfi, aki egy úttest felé belógó távközlési kábelbe felakadt és elesett. A 76 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt nyomozást rendelt el. Szintén a megyeszékhelyen, a Kölcsey utca és a Dózsa György utca kereszteződésében egy tehergépkocsi elsodort egy kerékpárost, akit a mentők súlyos sérüléssel vittek kórházba.

Szarvas külterületén, a 44-es számú főút melletti kerékpárútról, egy balra ívelő útkanyarulatban letért egy elektromos egykerekűvel közlekedő férfi, és fának ütközött. A balesetben a 46 éves férfi súlyosan megsérült.

Szarvason, a Vasút utcából 2022. július 18-án 15 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy személyautó-vezetőjét.  Ezután Nagygyanté külterületén 21 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök szintén egy autóst. Mindketten személygépkocsit vezettek annak ellenére, hogy korábban a járásbíróság, utóbbi esetben a rendőrség eltiltotta őket a járművezetéstől. A két férfi ellen a rendőrkapitányságok büntetőeljárást indítottak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.