Közösségi oldalak

Sport

NB I-es játékosokkal teletömve nyert a Kecskemét a Körösladány ellen

Fotó: kecskemetite.hu

Nem termett pont a körösladányi csapatnak a vasárnapra jelentősen „felturbózott” Kecskemét II. otthonában, az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 22. fordulója keretében megvívott mérkőzésen. A sárrétiek játékban egyenrangú partnernek bizonyultak, de a hazaiaknak egyéni kvalitásaiknak köszönhetően így is stabilan szerezték meg a három pontot.

 

A házigazdák hét NB I.-es labdarúgóval a soraikban várták a ladányiakat. A vendégek ehhez igazították a taktikájukat és próbáltak szervezett, jó játékkal kirukkolni. Kiegyenlített játék közepette félóra múltán egy jogos büntetőt kihasználva jutott előnyhöz a házigazda, amely szünet után kontrajátékra állt át. Ebből a harcmodorból Májer gyorsaságát kamatoztatták az 58. percben. Erre még volt válaszuk a ladányiaknak Zelenyánszki 20 méteres kapáslövése révén, a hajrában azonban a kecskemétiek még kétszer villantak, bebiztosítva a sikerüket.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Kecskeméti TE II.–Körösladány MSK 4–1 (1–0)
Kecskemét, 100 néző
Vezette: Sipos Katalin (Németh Balázs, Szabó Richárd).
Gólszerző: Banó-Szabó (30. – 11-esből, 79.), Májer (58.), Jászai-Deák (92.), ill. Zelenyánszki (68.).

Kecskemét II.: Cseh – Nagy O., Molnár M., Polyák, Ilyinbor – Györgye (Jászai-Deák, 79.), Kovács K. (Bodor, 69.), Leoni (Májer, 46.), Szamosi – Artner (Kovács P., 69.), Banó-Szabó (Zoltán, 79.). Vezetőedző: Virágh Ferenc.

Körösladány: Kertész – Sztankó (Kovács Zs., 77.), Raducu, Wéber (Bakk 72.), Krajcsó – Ruzsa (Papp Zs., 61.), Zelenyánszki – Rajsli, Geiger, Csicsely (Talpalló N., 72.) – Malkócs (Czirok, 61.). Vezetőedző: Ekker Attila.

Ekker Attila: – Számítottunk rá, hogy erős Kecskeméttel játszunk ma, ettől függetlenül bátor játékot szerettem volna látni. Kettő-nullnál meccsben tartott bennünket a kapusunk, akkor mutatkozott némi remény a fordításra, de a harmadik találattal bebiztosította megérdemelt győzelmét a hazai gárda.

MTI