Közösségi oldalak

Sport

Mészáros Márk: Mindenféleképpen nyerni megyünk Győrbe!

Hosszú, kétnapos túra előtt áll a Békéscsaba 1912 Előre csapata, az ellenfél pedig az ebben a szezonban igen összeszedetten és szervezetten játszó WKW ETO Győr csapata lesz.

Mindkét klub számára igen fontos a vasárnapi 16. forduló, hiszen a vendéglátók sikere esetén, adott helyzetben megelőzhetnék a Szegedet, a Békéscsaba viszont az idei második győzelem megszerzésével végre elhagyhatná a veszélyzónát.

Mészáros Márk asszisztens edző Békéscsaba 1912 Előre

A Békéscsaba keretében Mikló Roland, Máris Dominik és Babinyecz Balázs kivételével hozzávetőleg mindenki rendelkezésre áll, színes lapok miatt sincs eltiltottunk és korábbi betegeink is gyakorlatilag gyógyultnak tekinthetők. Második együttesünk szintén vasárnap Hajdúszoboszlón lép pályára, így az esetleges visszajátszók személyéről a helyzet és a prioritások alapján a szakmai stáb hozza meg a döntést.

Az ETO-nál öt összegyűlt sárga lap miatt, ezúttal Vitális Milán, valamint két mérkőzéses eltiltás miatt Sebők Zsolt kapusedző is kénytelen majd a lelátóról szemlélni az eseményeket. Ismerős lehet sokak számára Bagi István neve, aki korábban Békéscsabán is szerepelt. Érdemes lesz kiemelt figyelmet fordítani Óvári Zsolt Leventére (6 gól), valamint Bacsa Patrikra (4 gól), akik ketten együtt csapatuk eddig összesen szerzett találatainak (21) hozzávetőleg felét vállalták magukra – írja a klub hivatalos oldala.