Közösségi oldalak

Sport

Megszerezte tavaszi első pontját a Füzesgyarmat

Megszerezte tavaszi első pontját a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata, amely a bajnokság 22. játéknapján kétgólos hátrányból érte el döntetlent a Szeged II. elleni hazai kiesési rangadón. A döntetlennel nem javult sokat a sárrétiek helyzete, miután a közvetlen rivális Kecskemét II. újból győzött.

Az első félidőben nagy taktikai csata folyt a pályán. Labdabirtoklásban a vendégek oldalára billent a mérleg, kapura viszont csak a gyarmatiak voltak veszélyesek két esetben.

A második félidő balszerencsésen indult a hazaiak számára, hamar kétgólos hátrányba kerültek, de a kettős csere hatására új lendületet vettek és hamarjában egyenlítettek is. Az utolsó negyedórában mindkét fél előtt adódott egy-egy ziccer, de azok kimaradtak.

NB III.-as labdarúgó-mérkőzés

Füzesgyarmati SK–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 2–2 (0–0)
Füzesgyarmat, 100 néző
Vezette: Fehérvári Patrik (Bán Kristóf Patrik, Balogh Bence).
Gólszerző: Schmidt (71. – 11-esből), Sándor R. (75.), ill. Vladul (49.), Pataki (54.).

Füzesgyarmat: Fildan – Achim, Dlehány (Csáki, 66.), Mező, Soós J. – Szakács (Szabó M., 66.), Schmidt, Kis Sz., Jónyer – Szabó B., Sándor R. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.

Szeged GA. II.: Szalontai – Berta, Benyó, Gyuga, Dudás (Milencovici, 62.) – Nagy D. (Maronyai, 46.), Sándor M., Lestyán, Bakó (Burai, 62.) – Pataki, Vladul. Vezetőedző: Igor Bilics.

Boros Tibor: – Pozitív, hogy kétgólos hátrányból vissza tudtunk jönni, bár azt nem tudom, hogy ez elég lesz-e a görcsök feloldásához. Még él a remény!

Bilics Igor: – Igaz, hogy idegenből elhoztunk egy értékes pontot, ráadásul nehéz pályán és elég nehéz körülmények között futballoztunk, így akár elégedettek is lehetünk. Ám ha a meccs képét nézzük, azt, hogy vezettünk 2–0-ra, irányítottuk a játékot, ám öt percen belül hihetetlen koncentrációhiányból kaptunk két könnyű gólt, és az egész munkánk elúszott, akkor sokkal inkább azt mondhatjuk, hogy két pontot veszítettünk ezen a meccsen.

Videó: Sportklub