Közösségi oldalak

Sport

Megszenvedett a Gyula, botlott a Szarvas – Megyei foci eredmények

Rangadót is tartogatott a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. játéknapja szombati programja. Az orosháziak alaposan megszorongatták a bajnokot, de helyzetkihasználásban a Gyula bizonyult jobbnak, ezzel pedig megfosztotta az éremszerzéstől a vendéglátókat. A forduló győztesének az Előre II. bizonyult, a mely a pénteki szeghalmi sikerével megragadhat a második helyen, köszönhetően annak is, hogy a Mezőhegyes bravúros győzelmet aratott a Szarvas ellen.

Megyei I. osztály, 26. forduló

Jamina SE–Gyomaendrődi FC 0–3 (0–1)
Békéscsaba, 80 néző. Vezette: Zahorán János.
Jamina: Démusz – Horváth M., Kardos, Murvai, Bogár, Szaszák, Bereczki, Kovács I., Ökrös, Lipták-Pikó, Bencsik. Csere: Búr, Vig, Osztódi, Simon D. Edző: Varga Péter.
Gyomaendrőd: Soczó Sz. – Soczó Cs., Forgács, Kovács Zs., Piss, Szabó P., Hunya, Hanea, Molnár T., Lénárt, Moleri. Csere: Sőrés, Kovács A. Edző: Karászi László.
Gólszerző: Hanea (16., 75), Kovács A. (90.). Kiállítva: Szaszák (68. – második sárga lap).

Varga Péter: – Az első félidőben annyi helyzetünk volt, mint a teljes szezonban összesen. A kiállítás azonban megpecsételte a sorsunkat. A játékvezetést a jólneveltségem miatt nem értékelem. Gratulálok Laci barátomnak!

Karászi László: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! A meccs első felében voltak meleg pillanatok, de azokat átvészeltük, a második félidőben, főleg a kiállítás után, megérdemelt győzelmet arattunk még ilyen arányban is.


Mezőhegyesi SE–Szarvasi FC 2–1 (1–1)
Mezőhegyes, 120 néző. Vezette: Láza András.
Mezőhegyes: Hrabovszki – Papp M., Jámbor, Rotár, Varga T., Zsilák, Karancsi, Balogh D., Isaszegi M., Isaszegi B., Oszlács. Csere: Varga P., Faragó, Czene Z., Szabó Zs. Edző: Ács Levente.
Szarvas: Köteles – Endrefalvi, Polonszki, Kerekes, Zima, Magyar, Barna, Máté, Marik, Pilán M., Simon R. Csere: Jakab, Zahorán, Furár, Truczka, Bány, Csányi. Edző: Sajben Gábor.
Gólszerző: Papp M. (15.), Varga T. (75.), ill. Endrefalvi (40.).

Ács Levente: – Mindig tudtam, hogy megvan bennünk az az erő, ami egy élcsapat legyőzéséhez szükséges. Ma úgy borítottuk a papírformát, hogy azt meg is érdemeltük. A győzelemmel megkoronáztuk az egész éves teljesítményünket.

Sajben Gábor: – Gratulálok a Mezőhegyesnek, megérdemelten nyert! Furcsa ezt mondani, de szégyenkeznem kell a bronzérem miatt, amit ma a nyakunkba akasztottak.


Medgyesbodzás SE–Nagyszénás SE 1–5 (1–0)
Medgyesbodzás, 100 néző. Vezette: Fekete Zoltán.
Medgyesbodzás: Véha – Serbán, Mazán, Túri, Nagy L., Zsuzsa, Dunai, Bozsó, Kurta, Szabó Sz., Novák. Csere: Zsadány, Varga Z., Friderikusz. Edző: Mazán Zoltán.
Nagyszénás: Lévai – Godár, Lugasi M., Szlovák, Libor, Gazsi, Kálmán, Sebők, Nagy Sz., Kókai Á., Márk. Csere: Valuk, Simon L., Varga Zs. Edző: Kvasznovszky József.
Gólszerző: Novák (45.), ill. Sebők (54., 79.), Kókai Á. (72.), Márk (84.), Godár (88.).

Mazán Zoltán: – Az első félidőben úgy ahogy megvoltunk, a végén még a vezetést is megszereztük. A meccs második felében nagyon langyosan kezdtünk, aminek meg is lett a negatív eredménye. A Szénás vezető gólja után teljesen szétesünk, de ekkor már nem csak mi nem voltunk a helyzet magaslatán.

Kvasznovszky József: – Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek, szünet után viszont már nem maradt nyitott kérdés, helyenként ötletesen és gólra törően játszottunk.


Orosházi MTK-ULE–Gyulai TFC 1–3 (1–1)
Orosháza, 120 néző. Vezette: Telek András.
Orosháza: Salka – Bánki-Horváth G., Szabó Á., Kasuba, Juhász, Babolek, Harangozó, Papp M., Burai, Bónus, Ondrejó. Csere: Halász, Bok, Darida, Fehér, Huszár. Edző: Bordás Dániel, Huszár Gergő.
Gyula: Szabó M. – Nagy S., Dajcs, Tanner, Szabó P., Katona, Babinyecz, Borbély, Trescsula, Varga T., Szabó Zs. Csere: Csonka, Szabó V., Kukla, Repisky, Bojtos. Edző: Brlázs Gábor.
Gólszerző: Juhász (17.), ill. Tanner (12. – 11-esből), Bojtos (78., 92.).

Bordás Dániel: – A látottak alapján nem érdemeltünk vereséget. Ha mindenki berúgja a helyzetét, akkor hét-három lett volna a javunkra. A kapu előtt nem voltunk élesek, ez vezetett a vereséghez.

Brlázs Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, az egyenlítő gól után volt némi zavar a sorainkban. A második félidőben ki-ki meccset kezdtünk, amiből mi jöttünk ki győztesen. Nem ez volt a legjobb teljesítményünk, de összességében megérdemelten nyertünk.


Pénteken játszották

Szeghalmi FC–Békéscsaba 1912 Előre II. 2–4 (0–3)
Szeghalom, 100 néző. Vezette: Bakos József.
Szeghalom: Oláh Z. – Oláh A., Marton (Csikós L.), Kiss L., Zsömbörgi (Vincze), Szász, Takács, Tófalvi (Kardos), Vágási, Mészáros, Jánovszki. Edző: Oláh Ferenc.
Békéscsaba II.: Czinanó – Futó (Sirokmán), Lauri, Harmati, Ilyés T. (Himics), Farkas Á. (Csikós E.), Bacsa, Mágocsi, Rostás, Szabó Cs. (Bíró), Pusztai O. (Gedó). Edző: Jakab Péter.
Gólszerző: Kiss L. (83.), Szász (89.), ill. Ilyés T. (18., 40.), Lauri (25.), Mágocsi (51.).

Oláh Ferenc: – A srácok ma adakozó kedvükben voltak. A meccs előtt engem, a találkozón az ellenfelet ajándékozták meg. Előbbinek nagyon örültem, utóbbinak kevésbé… Igazságtalan lett volna, ha nem szerzünk gólt, mert egyébként nem játszottunk rosszul. A csabaiak kihasználták egyéni megingásainkat, így az első félidőben eldöntötték az összecsapást. Büszke vagyok a labdarúgóimra, több tekintetben is.

Jakab Péter: – Győzelemért jöttünk. Egy jól összerakott és stabil csapatot sikerült legyőznünk. Gratulálok fiúknak.

Két fordulóval a Megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság zárása előtt bajnokcsapatot köszöntöttek Kondoroson. A zöld-fehér együttes a Szabadkígyós elleni diadalával tett szert behozhatatlan előnyre a közvetlen riválisaival szemben, ezzel két év alatt a második aranyérmüket zsebelték be, nem is érdemtelenül. A nagy ellenlábasok a Körös-szögben nyertek, ezzel pedig a megyeriek ezüstérme is realizálódott, miként nagy valószínűséggel a Dévaványát sem lehet már letaszítani a dobogó harmadik fokáról.

Megyei II./A osztály, 24. forduló

Csabacsűdi GYLSE–Mezőmegyer SE 0–3 (0–1)
Csabacsűd, 120 néző. Vezette: Czene Zoltán.
Csabacsűd: Rohony – Jelen, Tari, Viszkok G., Varga T., Tasi, Kiss G., Sándor, Pecnyik, Hajdú, Liska. Csere: Sovány, Gerhát, Novodomszky, Beregszászi, Király, Styecz. Játékos-edző: Boér Zsolt.
Mezőmegyer: Kun – Takács, Lehoczki, Séllei, Papp D., Komódi, Balogh M., Kecskeméti, Horváth B., Benyó, Balog K. Csere: Ulrich, Kurucz, Nyúl. Játékos-edző: Nyúl Gábor.
Gólszerző: Balog K. (19.), Lehoczki (55.), Komódi (57.).

Fotó: Babák Zoltán

Boér Zsolt: – Régóta várt lelkes és jó játékkal az első félidőben partiban tudtunk lenni az ezüstérmessel, aztán ugyanaz történt, mint az előző héten. Tíz perc alatt leromboltuk, amit addig felépítettünk. Köszönjük Maczik János áldozatos munkáját, hogy kiváló pályán játszhattunk.

Nyúl Gábor: – A csapat jó hozzáállással állt bele a mérkőzésbe, rengeteg helyzetet alakítottunk ki és megérdemelten nyertünk.


Békésszentandrási HMSE–Dévaványai SE 2–3 (1–1)
Békésszentandrás, 130 néző. Vezette: Rubás Zoltán.
Békésszentandrás: Szabó A. – Szebegyinszki, Olasz István, Csipai, Olasz Imre, Szűcs, Tasi K., Virág, Szécsi, Banász, Balázs. Csere: Buzás, Lós, Szabó M., Aszódi, Bakró, Sztricskó, Kozák. Játékos-edző: Bakró Géza.
Dévaványa: Szász – Nyíri R., Végh, Papp K., Adamecz, Kéki, Papp D., Juhász P., Papp V., Szabó E., Szarka. Csere: Diós, Ernyes, Ungi, Varga K., Csordás. Edző: Bereczki Árpád.
Gólszerző: Tasi K. (39. – 11-esből), Balázs (50.), ill. Szabó E. (12.), Diós (63.), Ernyes (73.).

Fotó: Babák Zoltán

Bakró Géza: – Két egyforma képességű csapat csatája volt, mi később ébredtünk. Nulla-egy után felálltunk, át is vettük a vezetést, amit sajnos nem tudtunk megtartani. Gratulálok a Dévaványának és a sok sikert a továbbiakban!

Bereczki Árpád: – Hektikus mérkőzésen, újra helyzetek sokaságát hagytuk ki, a jól játszó hazai csapat fordítása után. A szív diadala volt a mai győzelem.


Kondorosi TE–Szabadkígyósi SZSC 4–1 (2–1)
Kondoros, 380 néző. Vezette: Nemczov Márk.
Kondoros: Gritta – Rafaj P., Mile, Csicsely, Czvalinga, Mladonyiczki, Vajgely, Paluska, Takács, Rafaj M., Rafaj R. Csere: Kajári, Fejér, Menárik, Kurucz, Bákai, Varga E., Hanyecz. Edző: Janis János.
Szabadkígyós: Wagner – Sebestyén Antal, Alb, Milek, Sebestyén M., Lászik, Ancsin, Prókai, ifj. Szabó Z., Szilágyi, Frankó. Csere: Szakál, Faragó, Oláh G., Hőgyes, Papp D., Lázár. Játékos-edző: ifj. Szabó Zoltán.
Gólszerző: Paluska (9.), Rafaj M. (22. – 11-esből, 68., 88.), ill. Szilágyi (4.). Kiállítva: Prókai (38. – második sárga lap).

Janis János: – Példaértékű, hogy kétszer egymás után bajnokságot nyertünk. A sikerünk annak köszönhető, hogy a gárda kiváló emberekből állt össze, akik a pályán is a szívüket-lelküket teszik ki egymásért. Nagyon korrekt csapatokat és edzőket ismertem meg ebben az osztályban, akiknek további sikereket kívánok. Jó játékvezetés.

Ifj. Szabó Zoltán: – Próbáltuk megnehezíteni a hazai csapat dolgát, ez helyenként sikerült is. Sajnos emberhátrányban már nagyon elfáradtunk. Gratulálok a Kondorosnak a bajnoki címhez!


Békési FC–Mezőberényi LE 3–1 (0–1)
Békés, 200 néző. Vezette: Gyebrovszki György.
Békés: Vastagh – Medve, Székely, Nagy J., Minya, Reszelő J., Laukó, Kardos, Római J., Antal, Balázs. Csere: Domokos, Római T., Kis J., Rigler, Nagy Sz., Csaplár. Edző: Szarvas András.
Mezőberény: Lestyán – Fazekas, Rónai, Bereczki, Buczkó, Durkó, Kajlik, Olej T., Gézárt, Kovács Gy., Kanó. Csere: Gschwindt, Adamik. Edző: Gézárt Zoltán.
Gólszerző: Kardos (60. – 11-esből), Csaplár (82., 91.), ill. Bereczki (12.).

Szarvas András: – Végig küzdelmes, kiélezett, néha paprikás hangulat mérkőzésen, a második félidei játékunk alapján megérdemeltük a győzelmet.

Gézárt Zoltán: – Az egyenlítő gólig uraltuk a mérkőzést, de egy ilyen rangadón a helyzeteket értékesíteni kell. A végére elfáradtunk. Gratulálok mindazoknak, akik eljöttek a mai napon.


Dobozi SE–Mezőkovácsházi TE 13–1 (8–0)
Doboz, 100 néző. Vezette: ifj. Medovarszki János.
Doboz: Farkas Zs. – Szabó B., Tímári, Szabó R., Váczi, Kopács, Szabó L., Barcsay, Lukucz, Szigeti, Rácz Gy. Csere: Molnár T., Hollósi, Sztojka N., Balogh Á., Roszik. Edző: Kis László.
Mezőkovácsháza: László – Csurár, Kovács M., Gulyás, Krajcsi, Almádi, Jancsó, Ondos, Bessenyei F., Blahó, Bessenyei E. Csere: –. Edző: Matuz Tamás.
Gólszerző: Kopács (5.), Lukucz (17., 19., 26.), Váczi (18., 28., 37., 69.), Rácz Gy. (23., 53., 72.), Sztojka N. (70.), Barcsay (83.), ill. Blahó (87.).

Kis László: – Sportszerű mérkőzésen játszottunk egy jót. Köszönjük a vendégeknek, hogy eljöttek és gratulálok a góljukhoz. Jó játékvezetés.

Matuz Tamás: – Egyetlen pozitívuma a mérkőzésnek, hogy megszereztük az első idei gólunkat. Megérdemelt hazai győzelem.


Pénteken játszották

Füzesgyarmati SK II.–OMTK-Rákóczi 1–4 (1–2)
Füzesgyarmat, 30 néző. Vezette: Bálint Zoltán.
Füzesgyarmat II.: Zsibrita – Béres, Szőke (Pálfi), Jámbor, Vígh, Zs. Nagy, Szabó M. (Kovács A.), Kurucz, Juhász, Tóth K. (Gorgyán), Vámos. Edző: Fábián Ottó Olivér.
Orosháza: Dobozi – Czinkóczi, Buzai, Janicsek, Valach (Kérdő), Dobi (Bánki-Horváth G.), Fehér, Bánki-Horváth P., Szabó T., Szűcs, Halász. Edző: Bodzás Ádám.
Gólszerző: Szabó M. (22.), ill. Halász (43., 85.), Buzai (45.), Kérdő (88.).

Fábián Ottó: – Jó játékvezetés mellett zajlott le a meccs, melyben benne volt, hogy pontot szerezzünk, de a végén koncentráltabb volt az Orosháza, így megérdemelten vitte el a három pontot.

Bodzás Ádám: – Ismét hatalmas különbséget sikerült kialakítanunk mezőnyben, de a vezető gólt megint nem mi szereztük. Szünet előtt viszont sikerült fordítanunk, a második félidőben pedig tovább domináltunk. A szezon végére szépen összeállt a játékunk, ami pontokban is jelentkezik, gratulálok a csapatnak!


Békéscsabai MÁV SE–Elek USE 0–5 (0–1)
Békéscsaba, 40 néző. Vezette: Czene Zoltán.
Békéscsabai MÁV: Bócsik – Lévai (Takács K.), Viczián, Lukács (Erdélyi), Zsömbörgi, Zsibrita, Vozár, Petri, Szarka, Kőszáli (Takács L.), Kovács Gy. Edző: Dohányos Zoltán.
Elek: Kurta – Jánki, Sipos, Kajári, Kovács Zs., Nagy E. (Kászián), Jepure (Nagy Á.), Nagy G., Kádár, Kasznár, Puporka (Rostás). Játékos-edző: Nagy Gergely.
Gólszerző: Kajári (40., 51.), Rostás (81., 85., 89.).


Megyei II./B osztály, 21. forduló

Csorvási SK–Kétegyházi SE 5–1 (0–0)
Csorvás, 50 néző. Vezette: Kis Pál.
Csorvás: Német – Salka, Popovics, Simon N., Varga A. (Bíró), Gyevi-Nagy (Fabulya), Máriás, Varga G., Mazán, Zahorán (Lukács), Bucsek. Játékos-edző: Csábi Mihály.
Kétegyháza: Rostás – Csányi (Darócz), Veder, Igricz (Zsilák), Sós, Tóth V., Máté, Varga N., Simonka, Gyulai, Bozsó. Edző: Kiss Tibor.
Gólszerző: Máriás (47.), Popovics (61., 78.), Varga A. (75.), Bucsek (83.), ill. Máté (63.).

Tárnyik Tibor technikai vezető: – Megfiatalított csapatunk az első félidőben még csak kidolgozta a lehetőségeket, a másodikban viszont ki is használta azokat, egy sportszerű ellenféllel szemben. Jó játékvezetés.

Kiss Tibor: – Elmentünk, lejátszottuk. Köszönöm azoknak, akik segítettek ebben!


Tótkomlósi TC–Kunágotai TE 7–3 (1–1)
Tótkomlós, 150 néző. Vezette: Bakos József.
Tótkomlós: Asztalos – Poljak D., Keszeli, Fazekas (Borbás), Abonyi, Koleszár (Paulik), Ondrejó (Stranszky), Balogh T., Szabó S. (Molnár I.), Kovács I., Varga G. Edző: Horváth Henrik.
Kunágota: Csomós – Kiss Cs., Csatlós, Hajdú Á. (Pócsik), Farkas F., Kovács A., Mészár, Lakatos G., Lólé K., Sárvári M., Sirkó. Játékos-edző: Korpa János.
Gólszerző: Koleszár (40.), Szabó S. (46.), Ondrejó (49., 57.), Abonyi (70.), Paulik (62.), Varga G. (87.), ill. Mészár (18., 66. – 11-esből), Farkas F. (85.).

Horváth Henrik: – Nagyon pontatlanul játszottunk az első félidőben, ami majdnem megbosszulta magát. Szünetben talán megnyugodtak a fiuk és a második félidőben nagyon sok szép támadást alakítottunk ki, aminek meg lett az eredménye. Kiszolgáltuk a lelkes szurkolóinkat, így a meccs utáni éremátadó ünnepség tökéletesre sikerült!

Korpa János: – Negyven percig tartottuk magunkat, vezetést szereztünk és voltak helyzeteink is, de azok rendre kimaradtak. A végére elfáradtunk, csakhogy bevethető játékos híján még cserélni sem bírtam.


Csanádapácai EFC–Újkígyós FC 2–1 (1–1)
Csanádapáca, 80 néző. Vezette: Bálint Zoltán.
Csanádapáca: Pós A. – Balassa, Juhász, Drozdik, Vígh, Göcző, Bozsó M., Rakonczai, Haba, Csende, Kasza. Csere: Mazula, Pós D., Óvári. Edző: Szikora Pál.
Újkígyós: Borbély – Dohányos, Marik, Sas, Nagy G., Gazsó, Benkó, Horváth R., Danczik, Csiernyik, Farkas F. Csere: Tóth P., Ruszin, Varga P., Solymoskövi B. Játékos-edző: Farkas Ferenc.
Gólszerző: Haba (27. – 11-esből), Göcző (88.), ill. Benkó (20.).

Szikora Pál: – Nagy iramú mérkőzésen mi hibáztunk kevesebbet, így megérdemelt a győzelmünk.

Farkas Ferenc: – A jobban akaró csapat győzött nem is lehetett más a vége sajnálom azon játékosokat akik ma nyerni akartak mert abból ma volt a legkevesebb!


Magyarbánhegyesi FC–Köröstarcsai KSK 7–4 (4–1)
Magyarbánhegyes, 80 néző. Vezette: Fűri Imre.
Magyarbánhegyes: Nagy T. – Bozsár, ifj. Kintner, Tóth Le., Kukla D., Racs, Kukla L., Varga P., Matuz P., Szőke, Rozsi. Csere: Balázs, Simondán, Vágási. Edző: Kintner János.
Köröstarcsa: Nagy-Gáspár – Puskás, Petneházi, Egri, Kozák, Hajdú, Keresztesi, Kata, Szentpéteri, Vincze Gy., Tusjak. Csere: Balogh Á., Farkas Gy. Mb. edző: Farkas Gyula, Vincze Gyula.
Gólszerző: Bozsár (2., 21.), Kukla D. (8., 66., 68.), Matuz P. (42.), Rozsi (48.), ill. Balogh Á. (39.), Hajdú (71., 88. – 11-esből), Farkas Gy. (81.).

Kintner János: – Szezonvégi fontos győzelmet arattunk, jó helyzetkihasználással. A meccs végét kicsit elszórakoztuk a biztos siker tudatában, de ez sem csorbít az örömünkön. Korrekt játékvezetés volt és sportszerű, szimpatikus ellenfél.

Vincze Gyula: – Gratulálok a hazai csapatnak! Jó játékvezetés.


Kevermes SE–Battonyai TK 2–9 (1–6)
Kevermes, 70 néző. Vezette: Tóth Imre.
Kevermes: Horváth S. – Kovács J., Orosz, Szabó T., Horváth N. (Pain), Kovács A. (Kiss K.), Plástyik, Huszárik, Kócs, Puporka E., Lakatos S. (Túró). Edző: Id. Bauer Károly.
Battonya: Erdélyi – Varga P., Varga K. (Ármán), Sztán, Liszkai P., Molnár R., Kiss Z., Simon P. (Suhajda), Kiss D. (Lenti), Podina (Káló), Kovács Z. (Mákos). Edző: Szabó József.
Gólszerző: Puporka (17.), Plástyik (56.), ill. Podina (3., 8., 66.), Kovács Z. (20., 41., 63.), Kiss Z. (32.), Varga P. (44.), Káló (90.).

Bauer Károly: – A korán bekapott gólokon csak szépíteni tudtunk, pedig adott volt az egyenlítés lehetősége. A folytatásban kapott újabb találatok kedvét szegte a társaságnak.

Szabó József: – Az első félidei teljesítménnyel gyorsan eldöntöttük a mérkőzés sorsát. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk a lelkes hazai csapat ellen. Jó játékvezetés.


Lőkösháza KSK–Kaszaper FC 1–1 (0–1)
Lőkösháza, 270 néző. Vezette: Kató Benedek.
Lőkösháza: Lőrinc – Balázs M., Boros, Takács B., Susánszki, Szincsák, Komlósi, Kollát, Kolozsi, Lakatos, Barthalos. Csere: Prágai, Barna, Budás, Pusztai. Edző: Botás Attila.
Kaszaper: Magony – Kéri, Hatfaludy, Szivák, Péli, Vincze, Kasza, Mátó, Simon B., Harmati, Bódi. Csere: Bordás S., Szemenyei, Bordás M., Kis Á., Garamvölgyi, Toll. Edző: Kormányos Antal.
Gólszerző: Barthalos (75.), ill. Simon B. (5. – 11-esből). Kiállítva: Hatfaludy (82. – utolsó emberként szabálytalankodott).

Botás Attila: – Mindkét tábor előtt le a kalappal. Az osztály színvonalát meghaladó mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez, de a helyzeteink sorra kimaradtak. Gratulálunk a Kaszaper bajnoki címéhez!

Kormányos Antal: – BAJNOKCSAPAT! Aki itt volt az tudja, hogy milyen őrült meló volt ez! Gratulálok a Lőkösházának, méltó ellenfél volt, az egész szezonban végig nyomást tudott ránk helyezni, de talán így kellett eldőlnie, itt, az utolsó előtti fordulóban. A minket elkísérő mintegy száz szurkolónak pedig csak annyit, szenzációs és köszönjük!

Megyei III. osztály, Északi csoport, 20. forduló

Sarkadkeresztúri SE–Vésztői TK 8–3 (2–1)
Sarkadkeresztúr, 50 néző. Vezette: Brlás Zsolt.
Sarkadkeresztúr: Szabó I. Mózes – Sáss, Képíró, Szalazsán R., Molnár M., Takács L., Tóth I., Szabó Milán, Patkás D., Patkás S., Szabó II. Mózes. Csere: Kovács I., Patka J., Pulyka. Játékos-edző: Szabó I Mózes.
Vésztő: Csordás – Varga T., Fazekas J., Fazekas R., Szőke, Lázár T., Balázs, Fehér, Gurmai, Varga S., Nikula. Csere: Pankotai, Torzsa, Juhász Á., Tóth D., Keresztesi. Edző: Kuti István.
Gólszerző: Patkás S. (3., 47., 62.), Sáss (10., 52.), Molnár M. (55., 84.), Képíró (86.), ill. Szőke (35.), Fazekas R. (69., 83.).

Megyei III. osztály, Déli csoport, 25. forduló

Békéssámsoni SK–Medgyesegyháza SE 0–5 (0–3)
Békéssámson, 40 néző. Vezette: Dohar László.
Békéssámson: Nagy Zs. – Abonyi, Harsányi T., Vörös, Atyimás, Zádori, Baliga D., Baliga Sz., Sós K., Baliga K., Kenéz. Csere: Kerekes, Dunai, Krajcsovics Játékos-edző: Baliga Arnold.
Medgyesegyháza: Bacsa – Tassi L., Tóth L., Uhrin, Poliak, Fodor R., Tóth Z., Gombos, Varga T., Megyeri, Nadicsán. Csere: Szigetvári, Takács. Mb edző: Nagy Balázs.
Gólszerző: Megyeri (7., 30.), Tóth Z. (12.), Fodor R. (56.), Tassi L. (58. – 11-esből),


Gerlai SE–Kamuti SK 0–6 (0–2)
Gerla, 40 néző. Vezette: Stumpf Márk.
Gerla: Horváth. – Veszelka, Lakatos, Kiss Z., Nagy Cs., Sóvári, Gáspár, Varjú, Nagy P., Kiss G., Hévizi. Csere: –. Játékos-edző: Kiss Gábor.
Kamut: Zsibrita – Laluska, Gilik, Szabó Gy., Jakusovszki, Foltin, Máté M., Németh Á., Németh M., Pocsai, Pál I. Csere: Mező D., Gál, Bán B., Krizsán, Szalkai, Fulajtár, Takács L. Edző: Gál András.
Gólszerző: Németh Á. (2.), Foltin (26.), Szabó Gy. (51.), Krizsán (74.), Gilik (80.), Bán (89. – 11-esből).


Kardos KSK–Telekgerendási LSC 3–2 (2–1)
Kardos, 50 néző. Vezette: Szabó Csaba Pál.
Kardos: Petrovics Zs. – Csöndes, Jurák, Majoros, Szrnka, Korbely J., Cziglédszki, Fehér, Oláh, Jansik K., Jurák Sz. Csere: Opauszki, Dániel J., Szekeres, Bracsok, Melis M., Bagi A. Játékos-edző: Jurák György.
Telekgerendás: Tímár – Kovács I., Ordó, Andó, Mekis, Kolárovszki, Kovács M., Baranya E., Szombati, Csiernyik A., Nyemcsok Z. Csere: Andrejkovics. Mb. edző: Onáka Csaba.
Gólszerző: Fehér (4., 65.), Korbely (28.), ill. Kolárovszki (43., 69. – 11-esből).


Végegyházi SE–Gádorosi LSE 1–1 (0–1)
Végegyháza, 100 néző. Vezette: Andrej Tamás Zoltán.
Végegyháza: Mező – Matúz L., Jámbor, Borbás, Multyán Cs., Dócza., Józsa, Balla, Kecskés, Balog A., Adler Á. Józsa. Csere: Kunos, Sipos, Szakál, Bíró, Adler V. Játékos-edző: Bíró Tibor.
Gádoros: Tóth K. – Szokolai, Farkas M., Szijjártó D., Pásztor, Rafael Rináldó, Szemenyei A., Szijjártó G., Rafael Renátó, Györgyi, Vecsernyés. Csere. Varga N., Szabó F., Farkas Zs., Polyák A., Kovács T., Bobvos. Edző: Simondán Vilmos.
Gólszerző: Multyán Cs. (70. – 11-esből), ill. Pásztor (23.).