Közösségi oldalak

Sport

Ladányi gólzápor Szeghalmon – Megyei foci eredmények

Megye I. osztály, 22. forduló

Nagyszénás SE–Orosházi MTK-ULE 1–3 (1–0)
Nagyszénás, 340 néző. Vezette: Zahorán János. Nagyszénás: Lévai (Magony) – Godár, Zábrák, Takács, Darida, Libor (Kolozsvári J.), Kukovecz (Tari), Juhász (Kovács L.), Vajgely, Rafaj, Nagy Sz. D. Edző: Tasi Róbert. Orosháza: Marunák – Varga P., Dajcs, Kasuba, Selmeczy, Harangozó, Szabó Á. (Rácz A.), Gedó, Vincze A., Fehér (Péli), Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József. Gólszerző: Nagy Sz. D. (24.), ill. Szabó Á. (49.), Miszlai (68.), Péli (92.).
Az első félidőben a szénásiak több veszélyes helyzetet alakítottak ki a vendégcsapat kapuja előtt, a 24. percben egy kiugratás után a vezetést is megszerezték. Az orosháziak játékában ebben az időszakban nem volt benne a gól. Nem így a második játékrész során. A korai egyenlítés felhozta a látogatókat, akik támadásban maradtak és több lehetőséget kidolgoztak, melyekből kétszer is betaláltak a házigazdák kapujába. Szénási oldalon szünet után mindössze egyetlen ígéretes akciót jegyezhettünk fel, így ellentétes félidőket követően, a helyzetek száma alapján nem érdemtelen az orosházi siker. (A. G.)

Tasi Róbert: – Látszott az elmúlt két mérkőzés a csapaton, testileg és fejben is el voltunk fáradva. Ennek ellenére az első félidőt jól zártuk, de a másodikban már nem tudtunk úgy koncentrálni. Sajnos az ívelgetős focinak nem találtuk az ellenszerét. Remélem, jövő héten ki tudunk állni.

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: – Az első félidőben nagyon szenvedtünk, nem találtuk a játékunkat. A második felvonásban egyértelmű volt a fölényünk és a győzelmünk is. Ilyen ez, amikor egyforma létszámban van a két csapat a pályán. Asztalos Gábor

Gyulai TFC–Gyomaendrődi FC 2–1 (2–0)
Gyula, 100 néző. Vezette: Bartucz Tamás. Gyula: Kajári – Nagy S., Szabó Á., Magyar (Nagy E., Kiss T.), Kukla Zs., Repisky, Nagy G., Radics, Boros, Bánfi (Horváth R.), Palik. Edző: Sajben Gábor. Gyomaendrőd: Soczó – Bartik (Tímár), Szilágyi B. (Dávid), Forgács, Pásztor, Szabó P., Barna V., Hunya, Piss, Hanea, Sebők. Csere: Vastagh, Tímár, Dávid. Edző: Kovács Gyula. Gólszerző: Palik (11.), Radics (22.), ill. Sebők (77.).
A gyulai csapat kezdettől támadólag lépett fel és már a félidő közepére kétgólos előnyre tett szert. A védekezésre berendezkedő vendégek a szórványos kontrákra próbáltak alapozni, de csak a második félidőben második felében jutottak el a gyulai kapuig. Sikerült is szépíteniük, azonban a gyulaiak győzelmét úgy sem tudták veszélyeztetni, hogy a házigazdák támadókedve alább hagyott. A krónikához tartozik, hogy a csereként beálló Nagy Ede súlyos térsérülést szenvedett. (V. Gy.)

Sajben Gábor: – Borzasztó rossz mérkőzésen tompák voltunk. Ez is fontos három pont számunkra, de elcserélném rá Nagy Ede súlyos sérülését.

Kovács Gyula: – Az első félidőben bátortalanok voltunk, a másodikban már jobban jött ki a csapat és több támadást végig tudott vinni. Ha kicsit pontosabbak vagyunk, akkor rászolgáltunk volna az egy pontra. Gratulálok a csapatomnak! Sok sikert a felsőházban a Gyulának! Jobbulást a térdsérülést szenvedett gyulai játékosnak, Nagy Edének! Vincze Gyula

Szeghalmi FC–Körösladány MSK 0–7 (0–3)
Szeghalom, 200 néző. Vezette: Puskás Zoltán. Szeghalom: Nagy Sz. – Tatár, Fazekas, Takács J., Marton, Seres, Szabó G., Bihari, Cserna R., Vincze L., Tófalvi. Csere: Barna, László L., Turi. Edző: Boruzs István.

Fotó: Erdős Kiara

Körösladány: Nagy B. – Ruzsa, Wéber, Bakk, Csicsely, Farkas J., Kisari, Lászik, Papp Zs., Urbán, Malkócs. Csere: Farkas Zs., Milek, Murvai, Zelenyánszki, Vajda, Burai. Edző: Ekker Attila, Futaki Krisztián. Gólszerző: Farkas J. (19., 60.), Papp Zs. (32.), Csicsely (36., 75.), Kisari (80.), Wéber (84. – 11-esből).
A tartalékos házigazdák a bő félórán keresztül tudták megfékezni a ladányi támadókat, akik biztos előnnyel térhettek pihenőre. A térfélcserét követően sem változott a képlet. A Szeghalom nem igazán tudott mit kezdeni a szomszédvár helyenként gyors játékával, így végül fölényes vendégsiker született. (B. R.)

Boruzs István: – Szeretnék gratulálni a Körösladánynak! Megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. További sok sikert kívánok nekik a folytatáshoz! Köszönöm valamennyi ma pályára lépő játékosomnak a részvételt. A védekezés sokat kivett a csapatból és nem maradt erőnk a támadásokra. Holnaptól minden idegszálunkkal az alsóházi rájátszásra koncentrálunk.

Ekker Attila, Futaki Krisztián: – Sportszerűen és kulturáltan futballozó ellenféllel szemben magabiztos győzelmet arattunk. Zsombok János



Sarkadi KLE–Szabadkígyósi SZSC 2–1 (1–0)
Sarkad, 70 néző. Vezette: Nagy Zoltán. Sarkad: Sándor – Kovács I., Képíró, Oláh Gergő, Jánki I., Szilágyi L. (Hollósi), Erdei, Diósi, Szabó G. (Kálló), Hrabovszki (Rácz Zs.), Mezei (Bozsányi). Edző: Balogh Csaba. Szabadkígyós: Dolezsán – Ancsin, Sebestyén A., Magyari (Molnár M.), Frankó, Mohácsi, Alb, Nagy D. (Oláh Gábor), Faragó, Maglóczki, Ökrös. Játékos-edző: Szabó Zoltán. Gólszerző: Mezei (40., 58.), ill. Képíró (55. – öngól).
Az első félidő első fele a tartalékos vendégek akarata szerint alakult, azután viszont átvette az irányítást a Kinizsi, amely a helyzeteiből egyet gólra is váltott. Szünet után ismét a kígyósiak voltak aktívabbak és veszélyesebbek, a fölényét pedig egy öngól formájában érvényesítette. A sarkadiakat nem törte meg a balszerencsés gól, hamarjában válaszolni tudtak. A folytatásban a hazaiak a kedvező eredmény megőrzéséért, a látogatók a pontszerzés érdekében küzdöttek nagyot, de már egyik fél sem tudta gyarapítani góljai számít, ezzel a helyiek a második bajnoki győzelmüket ünnepelhették. (K. Zs.)

Balogh Csaba: – Az első félidő elején bealudtunk, jobbak voltak a vendégek, de ezután átvették a játék irányítását. Jókor jött a gól és a második félidőben nagy akarással megérdemeltük a győzelmet. Gratulálok a srácoknak!

Ifj. Szabó Zoltán: – Talán megérdemeltük volna az egy pontot, de a hazai lelkes csapat, ha mással nem is, a hozzáállással felülmúlt minket. A helyzetek alapján akár győzhettünk is volna. B. Cs.

Okány KSK–Jamina SE 1–0 (1–0)
Okány, 150 néző. Vezette: Bakos József. Okány: Patka – Szabó R., Boros, Vincze D., Bogár, Kollát, Szalazsán, Tövisháti, Kopács, Sztojka, Bondár. Csere: Kurta, Mező, Trippon, Balogh R., Tokaji, Komlósi, Szarka. Edző: Szabó László. Jamina: Démusz – Kardos T., Ulrich, Horváth M., Miklya, Kardos L., Szaszák, Darányi, Kovács I., Papp D., Bencsik. Csere: Zelenyánszki A., Gál, Lipták-Pikó, Zelenyánszki K., Bereczki, Németh. Edző: Pozsár Gábor. Gólszerző: Bondár (37.).
A hazai csapat győzelmi kényszerben lépett pályára és ennek eredményeként kezdettől dominálta a találkozót. Az első játékrész során mezőnyfölényben futballozó okányiak Bondár fejesével a 37. percben szereztek vezetést. A szórványos kontrákkal próbálkozó Jamina csak elvétve jutott el a kapuig. A második félidőben már a vendégeknek kellett a felsőházért támadniuk, így értelemszerűen fordult a kocka. Az erzsébethelyiek próbálkoztak többet, de komoly ziccerig egyszer sem jutottak el, a házigazdák pedig masszívan védekeztek a találkozó végéig, így megérdemelten jutottak az első hatba. (V. R.)

Szabó László: – Idegtépő mérkőzésen biztosítottuk be a helyünket a felsőházban. Kiváló teljesítményt nyújtottunk, gratulálok a csapatomnak! Varju Richárd

Csabacsűdi GYLSE–Szarvasi FC 0–1 (0–1)
Csabacsűd, 250 néző. Vezette: Telek András. Csabacsűd: Rohony – Viszkok Cs., Pecznik, Sovány, Viszkok D., Rafaj, Sándor, Bakró, Gyurik, Kasik, Endrefalvi. Csere: Petrovics, Pecnyik, Jelen, Kiss G., Styecz, Benyó, Gerhát. Edző: Sechna Gábor, Kiri Mihály. Szarvas: Kasik – Bány, Zima, Polonszki, Juhász, Deli, Kiri M., Magyar, Furár, Simon R., Styecz. Csere: Kollár, Moleri, Pilán, Zahorán, Czvalinga, Varga I., Lénárt. Játékos-edző: Somogyi János. Gólszerző: Furár (45.).

Fotó: Babák Zoltán

Az első félidőben a házigazdák szervezett és lelkes játékkal kompenzálták a vendégek által kiharcolt enyhe és meddő mezőnyfölényt. Már-már a szünetet várták a játékosok, amikor egy kiugratással Furár meg sem állt a csabacsűdiek kapujáig. A térfélcserét követően is a szarvasiak birtokolták többet a labdát, de a játékukból változatlanul hiányzott a tervszerűség, így végül örülhettek annak, hogy mérsékelt teljesítménnyel is begyűjtötték a három pontot. A Szarvas jövő vasárnap Gyulán kezdi meg a felsőházi rájátszást, a Csabacsűd pedig Gyomaendrődre látogat az alsóházban. (L J.)

Megye II/A osztály, 16. forduló

Dobozi SE–Orosházi MTK-Rákóczi 3–1 (2–0)
Doboz, 50 néző. Vezette: Barta Tibor. Doboz: Wagner – Somogyi, Szabó A., Pojendán, Tímári (Szilágyi Z.), Roszik (Faragó), Lukucz M., Huszár A. (Szabó D.), Hollósi, Barcsay (Sztojka N.), Szigeti J. Játékos-edző: Barcsay Attila. Orosháza: Dobozi – Rancz, Bok, Polacsek (Dobi B.), Ordó (Misur), Kádár, Szabó Gy., Csőke, Németh M. (Dobi N.), Nalesnyik, Szabó N. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József. Gólszerző: Huszár A. (17.), Barcsay (23.), Faragó (70.), ill. Csőke (77.). Kiállítva: Szabó A. (60.).

Barcsay Attila: – Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot a lelkes vendégcsapat ellen. Sajnos a túlzottan nagyvonalú játékvezető sporttárs ismét azt gondolta, hogy neki osztották a főszerepet az egyébként teljesen sportszerű mérkőzésen.

Gyimesi András: – Az első húsz percben a védekezésben vétett hibáinkat jól kihasználta a hazai csapat. A második félidőben játékban átvettük az irányítást, de a helyzetek kimaradtak. B. A.

Végegyházi SE–Mezőmegyer SE 0–1 (0–1)
Battonya, 120 néző. Vezette: Fekete Zoltán. Végegyháza: Oláh Z. – Répási, Szász, Dajcs, Zsuzsa, Bozsó, Dócza, Gazsi, Bagyinszki, Tanner, Kurta. Csere: Németh D., Lugasi M., Solymoskövi, Szlovák, Kocsis. Edző: Balázs József. Mezőmegyer: Kun – Szabó T., Barkász, Lukács, Kerekes, Kecskeméti, Benyó N., Balogh M., Séllei, Balog K., Tóth G. Csere: Lehoczki, Horváth B., Pusztai, Fehérvári, Antal. Edző: Zsiros György. Gólszerző: Balog K. (25.). A 94. percben Balogh M. büntetőt hibázott.

Balázs József: – Ennyi technikai hibával ilyen rangadót nem lehet megnyerni. Az élet megy tovább.

Zsiros György: – Rangadóhoz méltó mérkőzés volt, nagyon fegyelmezetten játszottunk, minden úgy alakult, ahogy megbeszéltük. Nagyon köszönöm a srácoknak a hozzáállást! Varga István

Kunágotai TE–Csanádapácai EFC 4–1 (1–0)
Kunágota, 110 néző. Vezette: Baráth János. Kunágota: Csomós – Kiss Cs., Sóstai, Juhász, Kecskés, Multyán Cs., Kovács A., Sirkó, Sárvári M., Balog A., Sárvári Á. (Multyán P.). Edző: Multyán Lajos. Csanádapáca: Csonka – Haba, Tofan, Juhász, Göcző, Bozsó M., Erdélyi, Rakonczai (Németh), Szűcs (Balassa), Kasza (Vígh R.), Dajka (Mazula). Edző: Szikora Pál. Gólszerző: Juhász (28.), Multyán Cs. (57., 90.), Kecskés (74. – 11-esből), ill. Juhász (82. – 11-esből).

Multyán Lajos: – A játék a mai napon, főleg az első félidőben nem úgy jött össze, mint az előző két fordulóban, de végül is a második felvonásban felszabadultan játszottunk, így megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Szikora Pál: – Jó játékvezetés mellett megérdemelt hazai győzelem. M. L.

A Mezőhegyesi SE–Dévaványai SE mérkőzés elmaradt!

Békéscsabai MÁV SE–Mezőkovácsházi TE 1–2 (0–0)
Békéscsaba, 70 néző. Vezette: Nemczov Márk. Békéscsabai MÁV: Bócsik – Lévai (Sipiczki), Viczián, Bánlaki, Morva, Takács K., Zsömbörgi, Tóth G., Vozár, Knyihár, Turcsek. Edző: Dohányos Zoltán. Mezőkovácsháza: Tóth K. – Kopócs, Laduver (Sódar), Györgyi, Csende, Mittnacht, Matuz T. (Kócs), Fenyves, Lestyán, Varga G., Biró (Simondán). Játékos-edző: Bíró Tibor. Gólszerző: Bánlaki (63.), ill. Bíró (53. – 11-esből, 58.).
A mezőnyben kiegyenlített mérkőzés első félidejében több vendéglehetőséget láthatott a közönség. A második játékrész elejét megnyomta a kovácsházi csapat, és mint később kiderült, el is döntötte a pontok sorsát. A hazaiak egy pontrúgás után tudtak szépíteni, de a folytatásban több ziccert rontó vendégek megérdemelten vágtak vissza az őszi vereségért. (B. I.)

Mezőberényi LE–Békésszentandrási HMSE 0–3 (0–0)
Mezőberény, 80 néző. Vezette: Barta Tibor. Mezőberény: Rau (Vas) – Fazekas, Kéki (Bereczki), Tóth J., Tóth Cs., Durkó (Buczkó), Kajlik (Jónás), Burai Zs., Zsíros, Hoffmann (Benyovszki J.), Kanó. Edző: Benyovszki Róbert. Békésszentandrás: Buzás – Olasz István, Filyó, Mochnács (Romhányi), Tasi K. (Fabó), Dernovics, Lós, Balázs (Kaszás), Olasz Imre (Uhljár), Balogh M., Virág (Kozák). Játékos-edző: Boér Zsolt. Gólszerző: Lós (51.), Balázs (56.), Tasi K. (68.).
Az első félidőben mindkét csapat sok hibával játszott, helyzetek tekintetében valamivel a hazaiak voltak aktívabbak. Szünet után többet kezdeményezett a Mezőberény, de a kontrákból kapott két gyors gólra nem tudtak válaszolni. Minél reménytelenebb helyzetbe kerültek, annál inkább kinyíltak, a tervszerűbb szentandrásiak harmadik elfutása pedig végleg megpecsételte a sorsukat. (B. L.)

Tótkomlósi TC–Medgyesbodzás SE 1–3 (0–1)
Tótkomlós, 50 néző. Vezette: Hajdú Dávid. Tótkomlós: Asztalos – Keszeli (László), Horváth H., Jámbor G., Kocsis, Baliga D. (Bacsa), Garai, Abonyi Á. (Zádori), Koleszár (Baliga K.), Abonyi A., Balogh T. Edző: Papp Lajos, László Dávid. Medgyesbodzás: Véha – Kelemen, Fülöp, Dunai (Csepregi), Nagy L., Juhász K., Serbán, Sódar, Deák A., Novák (Szabó D.), Varga V. (Balogh G.). Edző: Mazán Zoltán. Gólszerző: Fülöp (89. – öngól), ill. Abonyi A. (40. – öngól), Kelemen (47.), Juhász (62.).
Nem túl mozgalmas első félidőt láthatott a komlósi publikum, a hazaiak sorsát egy öngól pecsételte meg a szünet előtt. A második játékrészre nyíltabb játékra kényszerültek a hátrányban, ezt kihasználva a bodzásiak két hátsó kihagyásukat is góllal büntették. A komlósiak fáradozásai csupán szépítő találatot eredményeztek a meccs legvégén.

Megye II/B osztály, 16. forduló

Battonyai TK–Gádorosi LSE 3–1 (1–0)
Battonya, 50 néző. Vezette: Nemczov Márk. Battonya: Nagy II T. – Lenti, Varga K. (Ivanov), Káló, Balla, Nagy I T. (Kiss D.), Janovics (Simon C.), Molnár R., Liszkai P., Kovács Z. (Mákos), Lipták (Gál). Játékos-edző: Kovács Zoltán. Gádoros: Belanka – Szokolai, Mucsi, Máriás, Kun Szabó, Molnár G., Neszi (Kuli), Papp, Szijjártó G. (Polyák), Bús (Vecsernyés), Fejes. Edző: Bodzás Ádám. Gólszerző: Varga K. (24.), Lipták (66.), Ivanov (85.), ill. Mucsi (82.).

Kovács Zoltán, Lukács István: – Kissé pontatlanok voltunk, de a hozzáállásunk mai is példaértékű volt. Megtanultunk csapatként futballozni és ez győzelmeket ér. Elismerésünk mindenkinek!

Bodzás Ádám: – Az utolsó passzok hiányoztak, a helyzeteink kimaradtak. Gratulálok a hazai csapatnak! L. I.

Békési FC–Kondorosi TE 2–1 (1–1)
Békés, 150 néző. Vezette: Szántó Simon Péter. Békés: Takács M. – Római J., Minya, Reszelő J., Római T., Reszelő D., D. Nagy, Laukó, Kovács L., Balázs, Mracskó. Csere: Király, Fekete, Benedek, Antal, Csikós. Edző: Fekete Mihály. Kondoros: Gritta – Menárik I., Molnár T., Ancsin, Hanyecz, Bákai A., Bákai B., Tusjak, Paluska, Szigeti, Pusztai. Csere: Viszkok M., Korbely, Varga E., Jámborcsik, Szebegyinszki R., Gombár. Edző: Janis János. Gólszerző: Reszelő D. (2. – 11-esből), Reszelő J. (86.), ill. Paluska (3. – 11-esből). Kiállítva: Szigeti (6.).

Fekete Mihály: – Nagyon gyengén játszottunk, fegyelmezetlenek voltunk, sok hibát vétettünk, de az akaratunk végül győzelmet eredményezett.

Janis János: – Óriásit küzdöttünk a mai mérkőzésen, amiért minden játékosom dicséretet érdemel. Sajnos nyolcvan percet emberhátrányban játszottunk, ami a bajnokaspiráns ellen megnehezítette a dolgunkat.

Kétegyházi SE–Köröstarcsai KSK 0–1 (0–1)
Kétegyháza, 40 néző. Vezette: Jakab József. Kétegyháza: Durkó Á. – Medgyesi, Fettik, Tóth V., Kukla Á., Jova (Krisán), Kukla S. (Kajári), Grósz, Simon, Dohányos (Szegedi), Durkó M. (Gál). Edző: Szegedi Ferenc.
Köröstarcsa: Tóth G. – Varga L., Gyebnár (Nyeste M.), Machó, Farkas Gy., Szivák, Keresztesi J., Vincze Gy., Vincze D., Hajdú, Andrejsi. Játékos-edző: Farkas Gyula. Gólszerző: Keresztesi J. (39.). Kiállítva: Fettik (75.).

Szegedi Ferenc: – Megérdemeltük volna legalább az egy pontot. Az első félidőben jobban játszottunk, egy-két lehetőséget kialakítottunk és sajnos egy büntetőt elhibáztunk. Szünet után a kiállítás rányomta a bélyegét a játékunkra.

Csorvási SK–Újkígyós FC 3–1 (1–1)
Csorvás, 60 néző. Vezette: Nagy Gábor. Csorvás: Varga Á. – Koszna (Simon), Lengyel, Csicsely, Csábi, Varga A. (Gerda T.), Zsiga N., Andrékó (Gerda V.), Király (Szatmári B.), Könyves (Fabulya), Gyevi-Nagy. Edző: Zsiga Róbert. Újkígyós: Varró – Zatykó (Somosi), Sas, Csiernyik M. (Horváth R.), Gazsó (Török A.), Farkas F., Werner, Csiernyik A., Szabó M. (Faragó), Prókai, Burkus. Játékos-edző: Tóth Zoltán. Gólszerző: Gyevi-Nagy (44., 63., 72.), ill. Burkus (43.).

Zsiga Róbert: – Megérdemelt győzelem, ami az akarás és a heti munka gyümölcse. Kalapot emelek Gyevi-Nagy Balázs előtt, de tudja ő is, hogy ez csak egy ilyen lelkes csapat támogatásával jöhetett össze.

Farkas Ferenc csapatkapitány: – A súlytalanságnak ez az ára, a hazai csapat mindenben fölénk nőtt! Gratulálunk nekik! Kaszai Károly

Lőkösháza KSK–Kaszaper FC 2–2 (0–1)
Lőkösháza, 90 néző. Vezette: Fűri Imre. Lőkösháza: Lőrinc – Pusztai, Horváth N., Balázs Gy. (Csillag), Balázs M., Lakatos E., Kolozsi (Molnár Zs.), Czernó, Jegyinák, Takács, Hrobár. Játékos-edző: Lakatos Erhard. Kaszaper: Petrics – Simon, Toll (Kasza), Berényi, Fazekas, Csenki, Dénes, Hatfaludy, Garamvölgyi, Papp (Bordás M.), Pónya. Edző: Bordás Sándor. Gólszerző: Lakatos (46.), Hrobár (51. – 11-esből), ill. Dénes (41.), Csenki (72.). Kiállítva: Horváth N. (59.), Pusztai (70.).

Körösladány MSK II–Elek USE 3–4 (2–1)
Körösladány, 50 néző. Vezette: Gyuga Zsolt. Körösladány: Vass – Egeresi, Kajó, Kántor M., Szántó B., Boros, Szabó L., Szentpéteri, Somogyi, Milek, Szabó M. Csere: Kardos, Kántor L., Agárdi, Zsila. Edző: Keresztesi János. Elek: Tar – Dehelán, Gyulai, Sipos, Oszlács, Kasznár, Barthalos, Hotea, Nagy L., Nagy Á., Puporka R. Csere: Kotroczó, Zemencsik, Rostás, Simonka, Jepure, Fekete. Edző: Turcsek Zoltán. Gólszerző: Dehelán (1. –  öngól), Milek (3.), Boros (48.), ill. Nagy Á. (35.), Barthalos (79.), Rostás (83.), Jepure (91.).

Kevermes SE–Füzesgyarmati SK II 6–0 (3–0)
Kevermes, 70 néző. Vezette: Bakos József. Kevermes: Horváth S. – Kukla L. (Orbán), Rung (Mag), Plástyik, Barna, Szabó T. (Lakatos S.), ifj. Bauer, Pain (Kovács J.), Prókai (id. Bauer), Kukla D., Puporka. Edző: Botás Attila. Füzesgyarmat: Seprenyi – Hercz (Hegedűs), Mazán, Polgárdi, Vámos A., Varga J., Vad, Zs. Nagy, Vígh L., Kiss B., Fábián (Dóczi). Játékos-edző: Fábián Ottó Olivér. Gólszerző: Kukla D. (10. –  11-esből, 20., 75.), Szabó T. (24.), Kukla L. (51.), Puporka (62.).

Megye III. osztály, 18. forduló

Kötegyáni FC–Sarkadkeresztúri SE 2–2 (2–0)
Kötegyán, 80 néző. Vezette: Csikós Ádám. Kötegyán: Kiss S. – Balázs Benjamin, Zdolik,Harmati, Balázs Bertalan, Martinecz, Ruzsa R., Vasadi, Farkas K., Szűcs P., Berke. Csere: Flóra, Szűcs Z. Edző: Gurzó Sándor. Sarkadkeresztúr: Kovács Z. – Berecki, Molnár M., Nikula, Patkás D., Tóth I., Rozsi, Zsoldos, Szabó Zs., Szalazsán, Szabó Milán. Csere: Tóth I. F., Szilágyi, Szabó M., Pulyka, Kóra. Gólszerző: Vasadi (35.), Balázs Bertalan (40.), ill. Molnár M. (48., 71.).

Medgyesegyháza SE–Mezőmegyer SE II 2–2 (2–0)
Medgyesegyháza, 70 néző. Vezette: Szabó Csaba Pál. Medgyesegyháza: Pós – Szabó A., Fodor, Otrok, Holecz, Anderkó, Nagy Zs., Megyeri, Borbás, Deák, Nagy B. Cserék: Tassi, Süli, Tóth D., Baukó, Borzi. Edző: Szekeres Tibor. Mezőmegyer II: Pribelszki – Erdélyi, Hajdú, Egeresi, Kovács P., Megyeri, Petrovszki, Zsibrita, Papp Á., Moka, Kőszáli. Csere: Kolláth. Edző: Hajdú Péter. Gólszerző: Fodor R. (23., 34.), ill. Hajdú (60. – 11-esből), Kolláth (67.). Kiállítva: Szabó A. (80.).

Kamuti SK–Vésztői TK 2–1 (2–0)
Kamut, 60 néző. Vezette: Rubás Zoltán. Kamut: Takács – Tóth F., Knapp, Tusjak, Szabó Gy., Gilik, Szabó I., Máté, Németh M., Fulajtár, Radics. Cserék: Gulyás, Krizsán, Mező, Csávás, Tarkovács, Bán, Szalkai. Edző: Galát Pál. Vésztő: Mezger – Varga S., Balázs, Fazekas J., Tukacs, Szabó L., Papp K., Papp B., Gurmai, Szabó Sz., Varga T. Csere: Kubinszki. Szakmai vezető: Szabó Sándor. Gólszerző: Szabó Gy. (22.), Knapp (38.), ill. Gurmai (50.).

Zsadány KSE–Telekgerendási LSC 5–1 (2–0)
Zsadány, 60 néző. Vezette: Pusztai Zoltán. Zsadány: Fürj – Németh Á., Oláhantal, Dienes, Faragó, Bakó K., Szabó D., Szilágyi K., Csongrádi, Komódi, Bakó A. Cserék: Gyöngyösi K., Tóth P., Máté, Gyöngyösi I., Hoffmann. Edző: Czimbalmos Imre. Telekgerendás: Petrovszki – Szabó K., Tóth L., Andó, Hrabovszki J., Hekfusz, Kovács M., Nyemcsok, Ránkli M., Orjestyik, Spitzer. Csere: Marik, Dobra, Kovács I. Edző: Onáka Zoltán. Gólszerző: Bakó A. (5.), Csongrádi (8., 53., 59.), Hoffmann (64.), ill. Orjestyik (72.).

Gerlai SE–Végegyházi SE II 2–2 (0–1)
Békéscsaba, 30 néző. Vezeti: Sándor Gergő. Gerla: Kovács P. – Karácsony, Balogh J., Gáspár, Pozsár, Fegó, Rieger, Hévizi, Csontos, Sóvári, Mucsi. Csere: Kiss Z., Egeresi. Játékos-edző: Szepsi Szilárd. Végegyháza: Markovics – Adler, Kusztra, Husvéth, Marik, Sramkó, Józsa, Gyebnár, Szakál, Pecznyik, Hack D. Csere: Béres, Andrési, Hack B., Molnár L., Farkas N. Edző: Fejes István. Gólszerző: Fegó (72.), Csontos (88.), ill. Husvéth (35.), Pecznyik (48.). Kiállítva: Mucsi (40.).

A Bucsa SE–Békéssámsoni SK mérkőzés elmaradt!