Közösségi oldalak

Sport

Kiütötte a Körösladány a Diósgyőr csapatát az NB III-ban!

Fotó: dvtk.hu

Öt nullás győzelmet aratott Diósgyőrben a DVTK tartalék csapata ellen a Körösladány csapata. A vendégek már az első negyed óra után eldöntötték a találkozót, de a különbség a második játékrészben csak tovább nőtt.

4. perc: Burai Dávidot ugratták ki a vendégek, aki nagyjából tíz méterről, higgadtan a kapu jobb alsó sarkába passzolt, 0-1.
16. perc: Baloldal szöglet után egy lecsorgó labdát Czirok József kapásból a jobb kapufa mellé küldte, 0-2.
20. perc: Szabadrúgást ívelt középre balról a vendégcsapat, a tizenhatoson belül Wéber László csapott le a labdára, és egy pattanás után a diósgyőri kapuba továbbított, 0-3.
63. perc: Kisari Tibor tizenhat méterről a kapu hosszú oldalába csavart, 0-4.
88. perc: Sándor Kristóf ziccer védése után kipattant a labda, amire Csicsely János csapott le, és egy igazítás után a kapuba továbbított, 0-5. 

NB III Keleti csoport, 3. forduló

Diósgyőri VTK II–Körösladány MSK 0–5 (0–3)
Miskolc, 100 néző
Vezette: Németh Gergely (Gordon Árpád Mihály, Bencze András).
Gólszerző: Burai (4.), Czirok (18.), Wéber (21.), Kisari (63.), Csicsely (85.)

Diósgyőr II: Sándor – Oláh B., Ivánka, Mrva, Dankó – Ferencsik, Peisser – Balázsi, Benkő, Vincze D. – Illés B.
Csere: Dojcsák, Gulyás, Kövesi, Fülöp, Demeter, Hetyei, Kiss P., Fercsák.
Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Körösladány: Kertész – Talpalló Á., Papp D., Wéber, Illés R. – Pusztai, Zelenyánszki, Kisari, Ruzsa – Burai, Czirok.
Csere: Selmeczi-Tóth, Csicsely, Farkas J., Urbán, Murvai, Palik, Szántó B., Malkócs, Szabó Milán.
Vezetőedző: Ekker Attila.

Zsivoczky Gyula: – Voltak sérültjeink és rengeteg hiányzónk, de semmit nem akarok erre fogni. Óriási pofont kaptunk, amiből tanulnunk kell. Ez a felnőtt és az utánpótlás futball között a különbség. Az első félidőben eldöntöttük ezt az összecsapást, mert a hibáinkat könyörtelenül kihasználta a Körösladány. Kesergni nincs idő, mert kristálytisztán tudtuk, hogy ez lesz, ez vár ránk. Látjuk a helyzetünket, de egyáltalán nem jó megélni ezeket a vereségeket.  Gratulálok a Körösladánynak, mert a játék minden elemében és fizikálisan is felülmúltak bennünket.

Ekker Attila: – Jól álltunk bele a mérkőzésbe, rögtön az elején gólt szereztünk, ami alapjaiban meghatározta a folytatást. Ezután is támadásban maradtunk, és az ellenfél térfelén történt labdaszerzésekből újabb gólokat tudtunk szerezni. Ezzel abszolút megalapoztuk a győzelmet, ezután már csak fegyelmezetten kellett játszanunk. Ezt a fiúk maradéktalanul végrehatjottak, amiért dicséret illeti őket. Sok fajta forgatókönyv volt a fejünkben, de a legjobbat húztuk, így a helyi fiatalok már nem tudtak visszajönni a meccsbe. Más esetben sokkal élesebb találkozót játszottunk volna.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!