Kispályás labdarugó tornát rendeztek rendőröknek Orosházán

Több mint száz rendőr vett részt Szent György Nap, a Rendőrség Napja alkalmából Orosházán rendezett sporteseményen.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Szent György Napi Labdarúgó Tornát rendezett 2022. április 22-én, Orosházán. Az egész napos sporteseményre 11 csapat nevezett, több mint száz játékos lépett pályára. A meccsek nagyon színvonalasak voltak, a közönség sok szép gólt láthatott. A torna jó alkalom volt a rendőröknek a sportolásra és a kikapcsolódásra, a csapatszellem erősítésére is.


A legjobb eredménnyel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság válogatottja végzett. Második lett a Békési Rendőrkapitányság csapata, a dobogó harmadik fokára pedig a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság játékosai állhattak fel. A versenybizottság Laukó Viktor r. őrmestert választotta a torna legjobb játékosának. A legjobb kapusnak járó díjat a Békési Rendőrkapitányság hálóőre, Váczi Gergely r. zászlós érdemelte ki. A gólkirályi címet a hét találatot elérő Szalai Tamás r. zászlós szerezte meg, aki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csapatában játszott.

Az okleveleket és a serlegeket dr. Varga K. Attila r. ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át a legjobb teljesítményt nyújtó csapatoknak és a különdíjakban részesült játékosoknak.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!